Я млію від всіх страв наших господинь! Так хотілось би всього приготувати, навчитись, та ще й встигати це все випробувати! Христя, рататуй як овочева бомба, такий соковитий, поживний!!! Сьогодні я готувала піцу на сирному тісті - цей рецепт тіста для піци став моїм улюбленим:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Христя, рататуй як овочева бомба, такий соковитий, поживний!!!
Ой,як приємно почути це від досвідченої госпадині! Дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цитата: Solka
Сьогодні я готувала піцу на сирному тісті - цей рецепт тіста для піци став моїм улюбленим:
Ого....цікаво...ми любимо піцу! та хто її не любить????!!!!! Обов"язково спробою на сирному тісті....тим паче сир вдома є завжди Впевнена,що смачно!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Христя, дуже вдячна за теплий відгук і приємні слова! Але я зовсім не досвідчена господиня, я вчусь, пробую нові страви, тим більше тут стільки смакоти, і господині пишуть все докладно з 100%-вою щирістю! Ще раз дякую Сирне тісто дуже смачне, коли приготуєш обов'язково напиши мені свої враження, буду дуже рада
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
люблю пиріжки з картоплею і грибами, а таких млинців ще не пробувала, але думаю, що то така смакота!!! Ням-ням!
Цитата: zhanetka
Solka,МММММ_ яка смакота!!! ти знаєш для мене це тістго теж стало моїм улюбленим, бо скоро робиться і дууууже смачне!!!хочу шматочок такої піци!!!
Zhanetka, дякую за позитивний відгук Я дуже рада, що рецепт сподобався, він справді легкий, і мені ще сильно подобається, те що він швидко запам'ятовується, а то я деколи як щось готую то 150 раз підглядаю що там далі, може тому що в той момент літаю в мріях а тут раз бац і готово
Цитата: Христя
Обов"язково!!!! Навіть,обіцяю це зробити на наступному тижні
Христя, я з нетерпінням буду чекати на Твій відгук
--------------------
--------------------