Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 4, А що Ви сьогодні готували ?
Яруська
3 липня 2011 21:15
Повідомлення #651


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Канарейка! Печиво суперово виглядає! :winked:
А сир то напевно будз, як у нас називають? Дуже таке люблю!
Перейти на початок сторінки
lana
3 липня 2011 21:39
Повідомлення #652


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Яруська
напевно будз, як у нас називають?

Ой. я такого й не бачила!!!! Супер!!!!!
Перейти на початок сторінки
Канарейка
3 липня 2011 21:40
Повідомлення #653


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Яруська
А сир то напевно будз,


Я теж думаю шо будз а казали бринза

Рецепту на жаль поки що не знаю, тільки знаю що її хтось робить приватно, а ми собі купили
Перейти на початок сторінки
gutka
3 липня 2011 22:22
Повідомлення #654


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а у мене сьогодні ось така пікантна закусочка

Перейти на початок сторінки
Анелія
3 липня 2011 22:47
Повідомлення #655


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Вау... яка краса!!! І так апетитно... :amam:

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Olenka
3 липня 2011 23:27
Повідомлення #656


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Цитата: gutka
пікантна закусочка

Катю,вмієш ти нагнати апетиту :p0127:
А я сьогодні знову смажила пиріжки.Погода підвела ,тому треба було піднімати настрій "вредною " їжею :love:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
4 липня 2011 00:12
Повідомлення #657


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: gutka
а у мене сьогодні ось така пікантна закусочка



ооо, закусочка - бомба, я собі як раз спробую на вівторок зробити ::)
Перейти на початок сторінки
Яруська
4 липня 2011 08:48
Повідомлення #658


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Канарейка

Я теж думаю шо будз а казали бринза

Рецепту на жаль поки що не знаю


В нас будз на ринку не дефіцит! Справжній будз робиться із овечого молока. Коли в горах виганяють отару на полонину, вівчарі роблять таке з овечого молока. Я такий пробувала, але не дуже в захопленні - він досить гострий, але то не основна біда... Колись знайомі розповідали, як вони то роблять... :fellow: Та й які санітарні умови на полонині?? А жіночки на ринку продають домашній, з коров'ячого молока, він ніжніший і чистенький! :smile: А робиться за принцтпом, як Славочка розказувала про фету. Потрібно мати таблетки ацидин-пепсину, і сир робиться із свіжого (не кислого) молока. Коли він щойно зроблений, то досить солодкий на смак. Але його ще витримують деякий час в теплому місці для дозрівання. Отоді будз стає смачним! :winked: Я люблю такий свіженький, що аж скрипить на зубах! А щоб зробити бриндзу, цей сир кришать, солять і складають в банки. Коли постоїть, він має гострий (трохи гіркуватий) смак. До вареників з картоплею - смакота!
Перейти на початок сторінки
Яруська
4 липня 2011 08:54
Повідомлення #659


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: gutka
а у мене сьогодні ось така пікантна закусочка

Катя! Закусочка - супер! :winked: Недавно щось схоже знаходила в інеті, але руки не дійшли поки-що. За твоїм рецептом спробую приготувати, гарно виглядатиме на святковому столі!

Цитата: Olenka
А я сьогодні знову смажила пиріжки.

Оленка, дуже рум'яненькі та апетитні пиріжечки! :belay:
Перейти на початок сторінки
Славочка
4 липня 2011 09:11
Повідомлення #660


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Яруська
вівчарі роблять таке з овечого молока

ох, давно таке їла...
Яруська все вірно описала.
А мені бринзою справжньою аж запахло, саме тією, що готується на полонинах.... це не до порівняння:)) вдома так не приготуєш на таблетках ацидин-пепсину:
це як страва, приготована на вогнищі ----і з баняка в хаті;
як картопля, щойно з гарячих вуглинок ---і з духовки...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 квітня 2025 06:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100