а в мене був вчора танучий шоколадний пиріг, взяла з сайту http://cookorama.net/tag/десерт
смачненький такий!!!!

рецепт:
100г якісного чорного шоколаду з мигдалем,
70г якісного справжнього масла,
2 яйця,
2 ч.л. цукру,
1 ст.л. коньяку,
30г какао.
ПРИГОТУВАННЯ:
Масло розтопити з шоколадом ( у мене топився в МХ 1 хвилину на середній потужності,
Яйця розтерти з цукром,
Додати шоколад, коньяк,
В кінці легко вимішати з просіяним какао,
Викласти у змазані маслом і обсипані какао формочки
У мене вийшло 5 формочок у кожну приблизно увійшло по 3 ст.л. суміші. Випікати 7 хвилин при 210*С. А найкраще сісти біля духовки і не зводти очей з випічки. Коли зверху лише почне утворюватися скоринка — прийшов час витягати!
Виймається з формочок дуже легко.