синуля вирішив поформатувати диск і стер всі мої знімки ( А торт смачний
Ох ці діти І мені цей більше подобається.Коржі пухкі і не треба довго чекати,щоб пропитались кремом!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Vajnrauh, як це страшнючий? Оцей тортик, ніжний-ніжний, лагідний і святковий? Мені здається до цих слів слово страшнючий зовсім не підходить! Він справді викликає апетит, так і хочеться ним поласувати
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
ось Спартак литий про який вчора висала.Дуже добре смакує з персиковим пудингом ,ще шматочків персиків бракувало))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------
ІНЕСА, Чому не активне!?? В пошуку набери Спартак (литий).Він є у темі рецепти тортів.
--------------------
Деякі теми були видалені нашим славетним адміністратором для нашого ж добра - там дехто "підправив" рецепти. Тому в пошуках тих рецептів і тем виникає помилка.