Випікаємо два високі круглі коржі і обрізаємо по боках
надаємо увігнутої форми по боках,обрізаючи ножиком
ті боковинки,що ми обрізали,виставляємо на верх і обрізаємо.Я тут зробила помилку-обрізала рівно,а треба трохи під нахилом.На подальших фото буде видно,що я виправила свою помилку
Тих два коржі перерізаємо і у нас вийде чотири коржі.Три перемащуємо,а з четвертого накриваємо дащок,а обрізки,що залишаться-підуть на кондитерську крошку
з кондитерської крошки виліплюємо носик і випуклості на капоті машини
змащуємо кремом під мастику і вирівнюємо.Тут вже видно,як я помилку виправила-верх машини зрізаний під кутом
накриваємо машину мастикою і обрізаємо залишки мастики
вирізаємо білого кольору лобове скло,на нього жовтого кольору очі і жовтого кольору фари,вікна і ротик
тоненькою зеленою смужкою клеїмо полоски зверху машина,а широкою -низ машини
робимо колеса і прикріпляємо до машини
вирізаємо споллєр і клеїмо зі заду машини
джгутиком обклеюємо всі частини:очі,фари,вікна,рот...
Весь торт змащуємо горілкою для блиску,приклеюємо блискавки і тортик готовий