Ви мене зворушили до сліз...стільки привітань, побажань...а основне ваша увага!!! Люблю Вас усіх і кожного зокрема і дякую Богу за те, що Ви у мене є, такі прекрасні й неповторні, справжні, вірні Друзі! Дякую всім, кому вчасно не змогла подякувати (так тепер складаються справи, що незавжи взмозі тут бути)!!!
Думками і серцем я завжди разом з Вами.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Будь здоровa і щaсливa , веселa і кохaнa ! Нехaй здійсняться всі Твої мрії і бaжaння !!!
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила Твій дім, А серце щастям наповнялось. Хай життя в Тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Хай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні, як струна, А добро не оминає хату, Як не обминає цвіт весна! Хай здоров’я, радість і достаток Стеляться Тобі, як вишні цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І Господь дарує сто щасливих літ!
Наталочко, дорогенька! Вітаю Тебе з днем народження!!!
Нехай завжди у Твоєму серці буде любов, поруч - кохані чоловік та діти, затишок у хаті і здоров'я вам усім!!! Нехай твоя творча робота дасть Тобі можливість повністю реалізуватися як кулінарна майстриня та приносить моральне і матеріальне задоволення
Дорога Наталочко, ти вибач мені, що вчора не змогла привітати та й вчора тебе стільки людей вітало, що моє вітання загубилось би там межи тими всіма. Я вітаю тебе з твоїм святом! Ти настільки щира і відкрита людина, така безвідмовна, добра і проста, що тепер таких людей дуже мало. Ти робиш добро, нічого не чекаючи взамін, але знай, що там на горі є хтось, який записує все у велику книжку У цей важкий час світ стає якимось озлобленішим і треба вміти, незважаючи на всілякі негаразди, бути ЛЮДИНОЮ великої душі. Дорога Наталочко, казала вже тобі раніше, що ти зарахована до тернопільської команди. Люблю тебе, цілую і будь здоровенька і щаслива. А ще хочу випити келиха ще не бузинової настойки,що ти давала рецепту, а якоїсь смородинової (вона теж добре настрій підносить) Дорога Наталочко ...Я піднімаю келих цей за тебе: За вічний розум і душевную красу; За велич духа й щире серце; За те, що завжди служиш ти добру.
Я піднімаю келих за порядність, Що притаманна попри все тобі. Я п"ю за мудрість і за толерантність, За той огонь, що палає у душі.
Я піднімаю келих за ЛЮДИНУ, Задля якої варто випити до дна!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого