Міцно цілуєм і обнімаєм Ми так із святом тебе вітаєм. Щоб в день щастям радістю завжди умилася, Щоб вечір приходив, а ти не втомилася. Ночей щоб не було у тебе холодних, А з ранку будилась в поцілунках солодких.
Дорога Наталочко! Від усього серця вітаю Тебе з Днем народження! Будь коханою,щасливою,єдиною і найкращою! Хай збуваються зоряні мрії і доля буде прихильною!Кожен день хай наповниться радістю і гарним настроєм,а душа хай буде зігріта теплом близьких та дорогих Тобі людей[!
Бажаю щастя і достатку, Ясного неба і тепла, В житті і згоди,і порядку, Щоб доля світлою була. В роботі – успіхів, везіння, У справах – вічного горіння! Від душі любові бажаю І нехай Господь Бог допомагає.
зумій попри все усім прощати, образи біль сховавши від усіх. Зумій тих, хто падає, підняти, і піднести за себе вище їх.
Зумій руку допомоги дати усім сліпцям і всім, хто заблукав, і перед тими на коліна стати, хто тебе на ноги теж колись підняв.
Добра ніколи теж не забувай, а злоба хай іде у забуття.
Дорога Наталочко, авторка дрімфудівського Кокосового напитку, доглядальниця нашого річного фотоконкурсу, чудова співрозмовниця і господинька - вітаю тебе і нехай все в тебе буде добре.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.