Наталочко! Маленька дівчинко з великим серцем! Мені дуже приємно вітати тебе з Днем Народження!!!!!! хочу побажати , щоб доля завжди була прихильною до тебе, щоб чоловік усе життя кохав, як у перші дні знайомства, щоб дітки були здоровими, а успіх став твоїм вірним супутником. Про щастя я й не згадую, бо його має бути багато- пребагато!!!!
Хай кожен Твій день буде схожий на диво, А доля хай буде безмежно щаслива, Хай здійсняться мрії і задуми всі, А все у житті буде на висоті ! З Днем народження !!!
Я скажу вам сегодня, Здравствуйте! Это, значит, желаю всем, И добра, и любви и здравия, Чтобы было общаться с кем. В жизни радость родным дарите, Счастья в мире желайте всем, Чаще Здравствуйте говорите, И не будет у вас проблем.
До щастя йди сміливо навпростець. На посмішки Твоєї промінець Нехай злітаються метелики Фортуни. Прекрасна будь, щаслива, мила, юна! Хай плани Твої будуть ідеальними, всі задуми нехай стають реальними. Хай серце вільним птахом почувається І все чудово у житті складається!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману. З Днем народження!
Я тебе вітаю з великим святом, Я тобі бажаю радості багато. Хай сміється сонце з голубого неба І троянда перша зацвіте для тебе. Хай в житті твоєму горя не буває, На устах усмішка маком розцвітає. Хай для тебе гарна буде кожна днина, Дорога Софійко, будь завжди щаслива. Ще тобі бажаю цвітіння розмаю, Лагідного неба і рівних стежин. Нехай тебе любить, хто милий душі, — Цього бажаю тобі.