на польському сайті http://www.wielkiezarcie.com є дуже багато, неймовірно багато, рецептів чудових сирників, один з них я сьогодні приготувала на вихідні, дуже смачний і ароматний
Сирник персиковий
вечірнє фото

рецепт із моїми змінами
для тіста необхідно:
2 скл. борошна
2 ч.ложки порошку до печива
125 г м'якого маргарину
1/2 скл. цукру
2 яйця
Маса з кіселів: літр води, 3 пачки персикових киселів.
Сирна маса: пів пачки м'якого масла, 1/2 скл. цукру, 400-500 г домашнього сиру, 3 яйця, 1 вершковий пудинг,3 ст л манки
Замісити тісто: борошно з розпушувачем перемішати з маргарином

додати яйця з цукром

і викласти його у форму.
Зварити киселі, гарячі перекласти на сире тісто і рівномірно розмазати.

Відставити до холодильника.
Сир розтирати поступово додаючи масло, цукор і жовтки. Потім всипати манку, пудинг і вимішати. На прикінці, легко мішаючи, з'єднати з тугою піною з білків і рівномірно викласти на холодному киселі. Вставити на 50 хв до нагрітої духовки до 180°C.
Сирник виходить досить великий.

Після того як вистигне полити помадкою (у мене білий шоколад) і поставити в прохолодне місце. Різати коли вихолоне!
рецепт в оригіналі можна переглянути ось тут http://www.wielkiezarcie.com/recipe53790.html мої зміни: я замінила шоколадний пудинг, а саме 3 пачки(не люблю шоколадних пудингів) на персиковий кисіль - з пачки