цю страву у нашій родині готують давно, зазвичай, коли обмаль часу на приготування їжі, можливо це для багатьох не буде новиною, але напишу як я її готую
Картопля нашвидкоручпотрібно (це порція на 1-2 особи)
2 середні картоплини стерти на грубій терці
додати 2 яйця
подрібнену цибулю (до смаку)
посолити, поперчити
сковорідку з товстим дном добре розігріти, налити олії і викласти всю масу на сковорідку,
обов"язково! накрити кришкою обсмажити з двох сторін
люблю цю страву з сирним або грибним соусом
сирний соус : домашній сир протерти крізь сито, додати сметани, пару крапель лимоного соку, багато кропу, посолити і поперчити.
![](https://dreamfood.ua/uploads/forum/thumbs/1296713504.jpg)
додавати до картоплі в сезон овочів можна наприклад трошки кабачка тертого чи смужечки солодкого перцю, або ж подрібнені печериці, чи ковбасу....можна затерти зверху твердим сиром...