Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
chajka
7 жовтня 2012 14:46
Повідомлення #451


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
І я прийшла подякувати :a0a: , Пиріг медовий вийшов смачний - пресмачний :what:

правда без горіхів , а ще додала грушу і банан

Повідомлення відредагував chajka - 7 жовтня 2012 14:47
Перейти на початок сторінки
gutka
18 жовтня 2012 20:47
Повідомлення #452


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223


гарбуз(я взяла середнього розміру сорту - Арабатський) почистити, нарізати на кубики, залити водою аби вона покрила його, проварити 5-10 хв. протерти через сито
окремо приготувати сироп, я брала: 2,5 л води 250 мл цукру закипить
змішати з пюре
коли охолоне додати сік з лимону та сік з двох апельсинів
пити охолодженим

Смачно і головне - корисно!

Повідомлення відредагував gutka - 18 жовтня 2012 21:12
Перейти на початок сторінки
natalsya
18 жовтня 2012 21:12
Повідомлення #453


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
gutka,яка тут смачна сторіночка що просто не можливо втриматись!Тут і сирник і чудо_троянди і сир смажений все наганяє апетиту як ароматизатори в магазинах.Ви просто молодчинка з золотими руками. :a0a:
Перейти на початок сторінки
gutka
20 жовтня 2012 20:56
Повідомлення #454


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Салат з капусти та буряка на зиму



1 кг бурячків
1 кг капусти
100-200 гр. цибулі

для маринаду:

1,5 скл. води
1/2 скл.оцту 9 %
1 ст. ложка солі
1 скл. цукру

Маринад закип"ятити, залишити аби охолонув

Відварені бурячки стерти на терці, капусту нашаткувати, цибулю подрібнити. Всі складники вимішати і залити маринадом. Залишити приблизно на 2 год.

Готовий салат розкласти по банках. Стерелізувати 20 хв.
Виходить 6 півлітрових баночок.

Повідомлення відредагував gutka - 20 жовтня 2012 20:57
Перейти на початок сторінки
gutka
27 жовтня 2012 19:41
Повідомлення #455


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
«Бюджетне варення, або абрикосове варення без абрикосів»



рецепт

справжня любов не вимірюється квітами та кількістю свічок на романтичній вечері, а лише вчинками

Повідомлення відредагував gutka - 31 жовтня 2012 19:02
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
27 жовтня 2012 23:42
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
ВІТАЮ з перемогою в конкурсі!!! 100% - справжня перемога!!!



Повідомлення відредагував Подоляночка - 27 жовтня 2012 23:44
Перейти на початок сторінки
oksana d
10 листопада 2012 21:18
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Хочу Вам подякувати за сирний десерт з цукерками "Корівка". Це смакота неймовірна! Цей десерт дуже ніжний на смак. А звіт ось тут

Повідомлення відредагував oksana d - 10 листопада 2012 21:18
Перейти на початок сторінки
gutka
1 грудня 2012 10:44
Повідомлення #458


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Варення з червоних буряків з медом та мигдалевими пластівцями



На 1 кг червоних бурячків:
200 грам меду
200 грам цукру
сік і цедра одного лимону
жменька мигдалевих пластівців
чайная ложка тертого кореня імбиря

Сирий буряк почистити і подрібнити: натерти на тертці або нарізати тонкими смужками.
Мед і цукор підігріти на повільному вогні помішуючи, а коли цукор розчинеться повністю додати буряк і сік лимона. Готувати на середньому вогні близько години, час від часу помішуючи, до готовності буряка. Після чого додати цедру, мигдальні пластівці і імбир. Готувати ще хвилин 15-20.
Гарячий джем перекласти в стерилізовані баночки.
Зберігати в прохолодному і темному місці.
Створюється дуже приємний смаковий контраст: буряка, лимона, імбиру зі шматочки мигдалевих пластівців.
Для тих хто не любить імбир - не додавайте, а от від лимона не відмовляйтеся. Смачного!
консистенція джему залежить від тривалості приготування

мені ось так смакує більше:


варення-джем готувала для участі у конкурсі "Что с чем?!"на http://smak.ua, дістала за нього чудовий заохочувальний приз - ковшик від нім. фірми Рондель, дуже класний подарунок

Повідомлення відредагував gutka - 1 грудня 2012 10:48
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 грудня 2012 20:54
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Хочу подякувати за мафіни з ягодами,я робила з яблуками. Дякую за рецепт. :a0a:

Звіт тут

Повідомлення відредагував oksana d - 8 грудня 2012 21:02
Перейти на початок сторінки
gutka
12 січня 2013 19:19
Повідомлення #460


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
смачний рецепт:
Печиво медове"Katarzynki" на різдвяні та новорічні свята



Інгредієнти:

мед 200 мл
цукор 5 ст. ложок
масло вершкове 60 г
смалець 1 ст. ложка
вода 2 ст. ложки
кориця 0,5 ч. ложок
мускатний горіх мелений
яйця курячі - 1 шт.
борошно 500-600 г
сода 1 ч. ложка

До маленької каструльки покласти мед, цукор, воду, масло та смалець поставити на невеликий вогонь, помішуючи додати корицю та мускатний горіх, нагрівати доки все з"єднається та цукор розчинеться.
Відставити доки охолоне.
До миски всипати просіяне борошно, зробити посередині заглиблення і влити приготовлений сироп, соду погашену лим.соком та замісити тісто.
Готове тісто розкачати товщиною 8-10 мм і вирізати за допомогою формочок печиво.
печиво викладати на бляшку з папером для випічки, змащувати зверху яйцем або водою

Випікати при температурі 180 не більше 10-12 хвилин.
Готове печиво охолодити на решітці.

Дуже смачно з молоком!


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 01:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100