Катю, ще хотіла вас запитати на рахунок Київського
торта.
Я вчора його спекла, але ви пишете, що паляниці пухкі, в мене вони вийшли навпаки сухі і хрумкі, і набагато нижчі як у вас на фото, але смачні(я скраю надгризга

) Там до тіста не йде ніяка рідина, ну може сметана, від чого вони пухкі? А маргарин топити? Я розтопила, форма в мене №26, коржі вийшли дуже низькі десь 1 см. Зато безе просто величезне 4.5 см. Я це все переклала, завтра попробуєм. Я навіть сфоткала це чудо, але ж тут не виставляють, а я хотіла щоб ви прокоментували.
Не хочеться думати, що в мене дві ліві, все робила по рецепту, підкажіть будь ласка в чому моя помилка.