Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
lana
19 листопада 2011 15:08
Повідомлення #301


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,

Булочки- равлики за твоїм рецептом (легкий, доступний+смачнЮщий!) печуть уже майже всі мої знайомі!!! А тепер здивую їх ще й десертом! (печиво у нас, правда не італійське, але продається), то ж сподіваюся. що вийде й у мене!!!!!!!! Дякую!!!!!!!!! :3fb:
Перейти на початок сторінки
fialetka
19 листопада 2011 15:17
Повідомлення #302


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Катя, ви колись писали про м"ясний рулет від Натоньки, але з сиром і грибами. Якщо можна напишіть детальніше як начинку робити. гриби смажені, крупно різані? і приблизно скільки всього піде на порцію того рулету? Буду дуже вдячна.
Перейти на початок сторінки
fialetka
19 листопада 2011 15:53
Повідомлення #303


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Катю, ще хотіла вас запитати на рахунок Київського торта.
Я вчора його спекла, але ви пишете, що паляниці пухкі, в мене вони вийшли навпаки сухі і хрумкі, і набагато нижчі як у вас на фото, але смачні(я скраю надгризга :smile: ) Там до тіста не йде ніяка рідина, ну може сметана, від чого вони пухкі? А маргарин топити? Я розтопила, форма в мене №26, коржі вийшли дуже низькі десь 1 см. Зато безе просто величезне 4.5 см. Я це все переклала, завтра попробуєм. Я навіть сфоткала це чудо, але ж тут не виставляють, а я хотіла щоб ви прокоментували.
Не хочеться думати, що в мене дві ліві, все робила по рецепту, підкажіть будь ласка в чому моя помилка.
Перейти на початок сторінки
gutka
19 листопада 2011 17:57
Повідомлення #304


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: fialetka
все робила по рецепту

так як я ще раз прочитала рецепт, можу впевнено сказати: помилки там немає, ніякої рідини не додаю, з власного досвіду можу дати тільки пораду: тісто яке складається з яєць, масла та борошна, відразу все борошно не сипати, так як яйця мають різний розмір та й борошно є різне, а тісто виходить по консистенції липке....у мене також не завжди все виходить, то нове борошно куплю, то якість деяких продуктів підводить

а розмір своєї форми треба поміряти і дописати у рецепті, вона у мене невеличка, думаю немає 26 см....

а торт цей дуже смачний, він один з моїх улюблених
Перейти на початок сторінки
gutka
20 листопада 2011 22:33
Повідомлення #305


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
завтра на свято приготувала - сирник(торфяник від Діанки, я з нагоди свята спекла його у більшій формі тож він вийшов великим але недуже високим, та додала найкращих смачнющих цукатів), яблучний пиріг (для святковості посипала мигдалевою стружкою та полила лимонною помадкою) та маковик від тітки Марисі (мій улюблений рецепт, який привезла від тітки з польші, коли там гостювала вперше-дуже смачний - рецепт напишу пізніше)




Повідомлення відредагував gutka - 20 листопада 2011 22:51
Перейти на початок сторінки
gutka
20 листопада 2011 22:37
Повідомлення #306


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
печиво шоколадно-кукурудзяне з кунжутом (я його позліплювала по два за допомогою крему і притрусила цукровою пудрою з какао

тістечка "картошка" (тільки кругленькі з мигдалевою стружкою)

та горішки, фото половинки

Повідомлення відредагував gutka - 20 листопада 2011 22:48
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
20 листопада 2011 22:55
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Молодець, стільки накапарила! :m0555:
А що за свято? Бачу, щось пропустила...
Перейти на початок сторінки
gutka
20 листопада 2011 23:22
Повідомлення #308


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Подоляночка
А що за свято?

Михайла, у нас празник
Перейти на початок сторінки
lana
21 листопада 2011 05:48
Повідомлення #309


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,
здуріти можна: скільки всього смачного, а я змушена сидіти на ненависній вівсянці! Хоч очима посмакую!
Перейти на початок сторінки
vika
21 листопада 2011 09:20
Повідомлення #310


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Катя, печиво супер. А можна рецепт маковика?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 06:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100