сирна паста на листках салату з кропом (улюблена страва)
риба по-грецькі
у мене було 700 г філе хеку
2 морквини
2 цибулини
1/2 склянки томатного пюре з прянощами
сіль, перець, лимонний сік, олія рослина
філе риби посолити, поперчити і підсмажити на олії, готову рибу скропити лимоним соком
цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на грубо
спочатку на олії підсмажити цибулю, потім додати моркву, через пару хвилин налити трошки гарячої води і накрити кришкою аби овочі протушились, в кінці додати томатне пюре (протерті помідори)
до вогнетривкої каструлі викласти шарами рибу та тушені овочі і поставити ще на 15-20 хв. до розігрітої духовки
смакує як гарячою так і холодною
рибу можна брати довільну