Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
uliana_y
1 липня 2011 22:54
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: gutka
а я зробила декілька фото зі святкового столу що готувала на 28 червня

Все дууууже - дуууже апетитно!!!І дууже свіжо!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
gutka
1 липня 2011 22:54
Повідомлення #192


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сирна паста на листках салату з кропом (улюблена страва)



риба по-грецькі



у мене було 700 г філе хеку
2 морквини
2 цибулини
1/2 склянки томатного пюре з прянощами
сіль, перець, лимонний сік, олія рослина

філе риби посолити, поперчити і підсмажити на олії, готову рибу скропити лимоним соком

цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на грубо

спочатку на олії підсмажити цибулю, потім додати моркву, через пару хвилин налити трошки гарячої води і накрити кришкою аби овочі протушились, в кінці додати томатне пюре (протерті помідори)

до вогнетривкої каструлі викласти шарами рибу та тушені овочі і поставити ще на 15-20 хв. до розігрітої духовки

смакує як гарячою так і холодною

рибу можна брати довільну

Повідомлення відредагував gutka - 1 липня 2011 23:23
Перейти на початок сторінки
gutka
1 липня 2011 23:08
Повідомлення #193


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ще готувала дуже смачне печиво, рецепт підглянула на телеканалі Меню - ТВ, така смакота раджу всім приготувати

(подібне до біскоті, але інше на смак)


Перейти на початок сторінки
gutka
1 липня 2011 23:13
Повідомлення #194


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
тепер сам рецепт приготування печива

4 яйця
200 грам цукру
125 г масла
450-500 г борошна
1 ч.л. порошку до печива
дрібка солі
горіхи(мигдаль, кешью, фундук) та родзинки

шеф-кухар пропонував додавати не обчищений мигдаль і ще додати ваніль

замісити тісто, сформувати три "ковбаски" однакові за розміром, викласти на бляшку та посипати цукровою пудрою

випікати при температурі 180 градусів

готові ковбаски порізати на скибочки, викласти на бляшку і відправити ще на 10 хв до розігрітої духовки

Повідомлення відредагував gutka - 3 липня 2011 00:24
Перейти на початок сторінки
gutka
1 липня 2011 23:19
Повідомлення #195


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Овочевий салат

помідори (зняти шкірочку)
огірочки
листя салату (кучерявець, рукола)
червоний базилік
цибуля молода, кріп
сіль, свіжомелений перець

соус-заправка вінегрет (оцет бальзамічний, олія оливкова і часничок для смаку)

Повідомлення відредагував gutka - 1 липня 2011 23:19
Перейти на початок сторінки
Анелія
2 липня 2011 15:14
Повідомлення #196


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
gutka,
Ммм... Супер салатик. Люблю овочеві салатики. :winked:

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Solka
2 липня 2011 15:16
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: gutka
Меню - ТВ

часом у вільний час теж переглядаю цей канал - багато можна почути цікавого, і навчитись готувати смачні рецепти..
Цитата: gutka
рецепт приготування печива

хороший рецепт, з вигляду дуже смачно, печиво нагадує вишукані сухарі-)

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
боженка
2 липня 2011 19:21
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
яка смакота!!!!! :winked: таке оформлення,що слиною зараз захлепнуся :lol:а печенько також спробую,воно дуже тверде виходить?

Повідомлення відредагував боженка - 2 липня 2011 19:22
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 липня 2011 22:03
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Катя, дуже все смачно, яскраво. Видно, що готувала з любов"ю. :winked: :m05004:
Перейти на початок сторінки
gutka
2 липня 2011 22:32
Повідомлення #200


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: боженка
воно дуже тверде виходить?

ні, завдяки маслу воно не тверде, цим вона відрізняється від біскотті
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 12:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100