А цього немає молока... мало молока .... я не признаю)
Я працюва, зціджувалася по годині вранці, на роблті була доти.. доки не починала капати..., далі бігла додому... і знову 1-1,5 год.. треба було зціджуватися.
Але воно того варто, мала не хворіла (ну було декілька разів насмарк.. і все)
і я скажу що то всьо неправда.... я своїх хілопців годувала довго... старшого 1рік 10місяців, а меншого 2роки, та це завдяки тому що було молоко і я дуже тішелась, бо нажаль не кожному дано... і хочу сказати, що коли старшого родила то ще вчилась на стаціонарі... їздила 2-3 рази в тиждень в універ за 60км від дому.і скоріше прикорм мусіли дати, а з меншим я сиділа вдома, от і годувала скільки хотів... а хворіб не поменшало... це залежить від спадковості, імунної системи, середовища....і так можна до безкінечності... згідна лише з тим що коли годуєш грудьми, то не так страждає нервова система у малюка і мамусі... і неа чого все на жінок-матерів спихати, їм і без того не легко (в кожного є свої нюанси...)
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
(А цього немає молока... мало молока .... я не признаю)
я теж так думала, але коли стикнулася з такою проблемою то повірила. я їла все що казали і чаї пила, а толку ніякого за дві години стжіджувала 60 грам з обох грудей.
.Яку кашу даєте ви своїй дитинці?Наперед,дякую за пораду!
Я малому даю вівсяний або рисовий (від гречаного категорично відмовляється) Малиш истринський,що від 6 міс йде. зараз варю кашку на молоці козячому розводжу 1:2,крупи мелю на кофемолці.А з сиром в нас також проблема,то я підмішую 2ч.л до п"юре картопельного так їсть,як має бути
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Я нікого не хотіла образити.... справді, є випадки...
Ну так вийшло, що серед моїх знайомих.. тільки ті що лінилися.. (то болить в грудях, то животи в дітей, то молоко не жирне)... не годували... А решта усі годують і довго годують...
Коли у мене народилася манюня... молока небуло зовсім... але хто не питав в лікарні чи є... я говорила буде... А зявилося на 5 день від народження... і то було якихось 20 грам.. Але я далі малій давал смоктати, правда додатково давала суміш (вона у мене гарно смоктала...і постійно хотіла істи)... Звичайно у мене вийшло годуванння завдяки наполегливості моєї донечки.. Ну вже дуже ій подобалося молоко.
Мала кричала у мене довго і багато... Пробували давати суміші., думали що моїм молоком не наїдається, але кричала далі...
А спецчаї я думаю тут нідочого... просто потрібна будь-яка рідина.
Грудне вигодовування дуже складний процес.... особливо для жінки... Це дуже тяжко і моряльно і фізично
Вибачатись нема защо Просто все в житті стається не так ,як ми хочемо цього.НУ,але ця тема надто для мене болюча!!!!Бо є ще такі люди,які говорять: "...хотіла їсти всьо і не годує дитину грудьми,що тепер за мами пішли...." і щось такого типу..
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
--------------------