Soni, так отож..не всі розуміють якими дороги є довговимріяні, вичекані, вистраждані в очікуванні дітки. Не панікуйте, Бог дав вам дитинку і ви тепер маєте бути поважною, розсудливою і мудрою. Ваше серце саме підкаже що і як робити і як давати. Колись, давно, коли я народила доню.....жили ми самі, помочі і поради не було де спитати...то колись давно одна знайома мені сказала такі мудрі і золоті слова: перш ніж щось упхати в дитину (їжа, ліки) спробуй запхай це собі! З роками переконалась у мудрості тієї жінки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Бачу,що ніхто у своїх розповідях не згадав про домашній сир і кисле молоко(кефірчик),адже це основні джерела кальцію,а моя мала це дуже файно їла і зараз це її одні з найулюбленіших страв,я збивала у блендері з бананчиком,яблуком,різними лісовими ягодами,як свіжими так і мороженими.А ще дуже полюбляє рибку(будь-яку)від сельдки до живої в усі(уха),печіночку,але не довго її варити,щоб лише кров вийшла,язичок,а от м"яско в супчику не дуже хоче істи,лише котлетки.В мене також проблем з апетитом жодних не було,допоки не почались цукерки,немає цукерок,апетит нормальний,тільки появляються все-тут і проблеми.Тож застерігаю всіх-якомога пізніше знайомте своїх дітей із солодощами,особливо-Кіндерами!
Маріє не писала про кефірчик чи сирок, бо вилетіло з голови зовсім, мала моя такого не їла, от я і забула. Зараз лишень починає сир з часничком в канапках їсти. Хоче це все тре давати, в мене він замінився твердим сиром
Мамочки Я прочитала вашу розповідь про те, що дехто з вас дає своїм маляткам Малиш.Я теж даю своїй семимісячній донечці суміш Малиш Хорольського молокозаводу.Пробувала давати кашу Малишку цього виробника, мала не хоче пити.Яку кашу даєте ви своїй дитинці?Наперед,дякую за пораду!
Я теж даю хорольський малиш, завжди гречаний, інколи вівсяний, бо нічого іншого не їсть і ще їсть манку на воді з цукром і яблучком. Вибачте якщо Вам не допомогла.
я теж нажаль довго не годувала груддю місяць тільки, небуло молока, тоді почала підбирати суміш, майже ніяка не підійшла, от тоді я наважилась і почала давати в півтора місяці звичайне молоко, розведене з водою 2:1 і так потехеньку в 3 місяці ми вже пили саме молочко. В три місяці почала давати по пару капельок сочку, а через пів місяця пюре фруктове, але теж все своє, а в 4.5 місяців ми пробували картопельку і супчики по трошки, спочатку сильно плювали а тепер нічого, нам вже майже 7 місяців. А конфлікти які були в мене через моє годування з дільничним педіатром це жах, бо все має бути покнижці і так як вона каже, а я так не робила. В мене питання: з якого віку Ви починали давати домашній сир та кефір? Я ще чула що варять з солодкого молока, а як може хтось підкаже?