О всехвальна Мати, прославлена у чудотворній іконі в Зарваниці, прийми нинішнє моління наше, порятуй нас від усякої напасті, і моли, Пречиста, про спасения всіх, хто з вірою співає Всецерковна проща до святого місця Зарваниці(Тернопільщина)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
результати конкурсу ВІРА, НАДІЯ, ЛЮБОВ.. lana - 19 Пушинка -24 наталія3105 - 2 Оксана4209 - 5 Татіка - 15 Ластівка - 31 utya - 7 важкувато цього разу було рахувати))) загадую трошки важче завдання на цей раз. Знову ж таки завдання для вашої уяви, фантазій, асоціацій. Прохання до фотороботи додавати коментар. Тема: Свято
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
моя дорога племінниця,похресниця і просто гарна дівчинка минулого року на Великодні свята!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!