Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
мари4ка
1 червня 2010 16:36
Повідомлення #841


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дякую maija23!!! Як я сама не догадалась,ще в школі це вчили request
Я бачила шо ви збоку всі пишете,а що то за переписування?)))Я не знала шо на дрімфуді ще стільки сторінок є)))sory 86a0 А там виявляється ще стільки всього!!!
Перейти на початок сторінки
maija23
1 червня 2010 20:51
Повідомлення #842


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
мари4ка,ти зайди в форум,там ще більше всього цікавого m05108
Перейти на початок сторінки
мари4ка
1 червня 2010 23:44
Повідомлення #843


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Скажіть,будь-ласка,а як писати відповідь до якоїсь цитати? І як імена користувачів виділяти чорними буквами? fellow
Перейти на початок сторінки
gutka
1 червня 2010 23:51
Повідомлення #844


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мари4ка,
потрібно клацнути мишкою на "+цитата" під повідомленям відразу зявиться віконце з швидка відповідь
задавати питання або відповіді на питання шукайте ось тут
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 червня 2010 09:35
Повідомлення #845


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мари4ка,
Ми тут smile Але просто я наприклад не стикалась ше з марципаном, тай мені нема шо сказати по тій темі... І кольору фіолетового теж не робила... А від тортиків поки відпочиваємо smile
maija23,
напиши ше інші кольори, якшо є, на всякий випадок belay

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
maija23
2 червня 2010 10:25
Повідомлення #846


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цитата: мари4ка
Привіт всім!Дівчата,хочу спитати,хто мав справу з марципаном,він так само розтачується, ак мастика? чи маститься,як крем

Мари4ка, марципан по консистенції як пластилін. З ним працювати так, як і з мастикою. Але марципанова маса досить дорога - в Італії упаковка 250 г. коштує 5 євро. Ось чому я тобі не відповідала, сподіваючись на те, що відповість хтось із України.

Цитата: Натонька
maija23,
напиши ше інші кольори, якшо є, на всякий випадок belay


червоний + зелений = чорний
жовтий + синій = зелений
змішування всіх кольорів утворює чорний.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
2 червня 2010 14:12
Повідомлення #847


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Олесічка, я просто в захопленні від твого тортика - такі пінеточки симпатичненькі, і сам такий ніжний і святковий belay

Мене хоч давно і не було, та прийшла не з пустими руками)))
обидва торти на замовлення і зроблені в ектремальних умовах - нас сусіди зверху затопили геть-геть laughing То я спочатку спілкувалась із адвокатом, із МНС і міліцією, потім ліквідовували удвох із чоловіком наслідки потопу, а вже ближче до трьох годин ночі почала робити торти laughing bully
Торт Щоб ти так жив (ідею знайшла в інеті)

Всередині Шоколадний від Натоньки+ крем "Крем-брюле".
Ну дуууже смачно вийшло (клієнти казали winked )

Торт Сумочка із намистом (дизайн замовниці))))
всередині апельсиновий бісквіт+гриляжний крем від Натоньки(той що в Анастасії)+ пропитка сироп із коньяком.

А це та сама сумка тільки із іншого боку

Ну ось, поки що все, піду трошки почитаю smile
Перейти на початок сторінки
maija23
2 червня 2010 15:39
Повідомлення #848


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Volo-shka,як завжди-торти шикарні,бездоганно виконані! 3fb
Скажи будь-ласка,а як ти зробила "ікру"? smile
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
2 червня 2010 15:52
Повідомлення #849


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: maija23
Скажи будь-ласка,а як ти зробила "ікру"?

maija23, ікра, то зовсім не страшно)))
Я робила так : на пачку вишневого желе додала трохи помаранчевого барвника (щоб було схоже на справжню, а не білкову ікру laughing), приготувати желе за рецептом на пачці але води в два рази менше + 1 ст. л. желатину. Залишити щоб трохи охолонуло.
Попередньо взяти 0,5 л олії без запаху, можна найдешевшої))), і покласти її в морозиловку, щоб замерзла, краще на ніч, (у мене в зв"язку із обставинами, пролежала лише 2 години))))), а потім достаєте пляшку із замерзлою олією, відкриваєте її, і набравши в 10-кубиковий шприц охолодженого рідкого желе, капаєте його в пляшку із олією. Оскільки олія холодна, то крапельки падаючи до дна встигають захолонути. Якщо встигатемете капати по два рази на одне місце, то ікра буде більшою.
Після того, як наметали необхідну вам кількість ікри, обережно злити через сито вистелене марлею, зайва олія стече, і поставити в холодильник хай чекає свого часу на бочку))))
Жаль, не було часу сфоткати сам процес((
Сподіваюсь зрозуміло)))), Питайте))))))
І дякую!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
2 червня 2010 16:25
Повідомлення #850


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Volo-shka
ікра, то зовсім не страшно))

може і так але страшно спочку пробувати. потім вже легше.
Volo-shka чудові торти прекрасні ідеї. молодець.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100