Цитата: maija23
Скажи будь-ласка,а як ти зробила "ікру"?
maija23, ікра, то зовсім не страшно)))
Я робила так : на пачку вишневого желе додала трохи помаранчевого барвника (щоб було схоже на справжню, а не білкову ікру
), приготувати желе за рецептом на пачці але води в два рази менше + 1 ст. л. желатину. Залишити щоб трохи охолонуло.
Попередньо взяти 0,5 л олії без запаху, можна найдешевшої))), і покласти її в морозиловку, щоб замерзла, краще на ніч, (у мене в зв"язку із обставинами, пролежала лише 2 години))))), а потім достаєте пляшку із замерзлою олією, відкриваєте її, і набравши в 10-кубиковий шприц охолодженого рідкого желе, капаєте його в пляшку із олією. Оскільки олія холодна, то крапельки падаючи до дна встигають захолонути. Якщо встигатемете капати по два рази на одне місце, то ікра буде більшою.
Після того, як наметали необхідну вам кількість ікри, обережно злити через сито вистелене марлею, зайва олія стече, і поставити в холодильник хай чекає свого часу на бочку))))
Жаль, не було часу сфоткати сам процес((
Сподіваюсь зрозуміло)))), Питайте))))))
І дякую!!!