Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 травня 2010 17:44
Повідомлення #771


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
І я приєднаюся до сказаного вище дівчата ви робите дуже гарні тортики winked
Перейти на початок сторінки
maija23
17 травня 2010 21:55
Повідомлення #772


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Volo-shka,я в захваті від твоїх тортів!Ювелірна робота!!!!Бездоганно!
m05004
Перейти на початок сторінки
нетік
17 травня 2010 22:58
Повідомлення #773


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
А що за кремик??


в середині крем масло+згущонка+кава. зверху крем: масло+цукор пудра(так щоб було солодке)+лимонний сік(кілька капель).
мені дуже подобаються торти прикрашені білковим кремом(бачила на весіллі). може хтось знає рецепт того крему?

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Анжеліна
17 травня 2010 23:23
Повідомлення #774


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
Volo-shka увас бездоганні тортики.Виднощо рука вже "набита". Я б того торта з м"ячиком 3 дні робила))))
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 травня 2010 00:46
Повідомлення #775


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Сашо, футбольне поле просто ідеальне. Ідея воріт теж чудова. Все з айсінгу декорується вже вкінці, бажано в холодильнику не тримати?
ювілейний тортик теж елегантний.
Перейти на початок сторінки
коханіточка
18 травня 2010 11:14
Повідомлення #776


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата просвітіть темну:ті квіти з мастики коли сохнуть вони стають тверді,що так тримають форму, чи м'які як пластилін? Пробувала робити, не виходить, та ще й інструментів не маю,вирізала ножем, а вони такі кострубаті. От вони висохли, а в результаті були як пластилін гнучкі.Які вони мають бути?
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
18 травня 2010 12:36
Повідомлення #777


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дівчата у вас чудові тортики краса неймовірна.
Перейти на початок сторінки
Маруся
18 травня 2010 19:02
Повідомлення #778


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: нетік
мені дуже подобаються торти прикрашені білковим кремом(бачила на весіллі). може хтось знає рецепт того крему?


Точно не пригадую в кого, чи то в Майї Шутенко чи то в Коко Шанель, є тортик з білковим кремом. Там вариться сироп з води і цукру, а потім вливається то збитих білків, при постійному збиванні міксером. Пропорції то вже мусите собі пошукати.
Перейти на початок сторінки
lana
18 травня 2010 21:11
Повідомлення #779


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Маруся
Пропорції то вже мусите собі пошукати

Білковий крем:
1 склянка білків +0.5 л банка цукру-збити
Зварити сироп: 1 склянка води+ 2 склянки цукру- варити до загустіння
Гарячий сироп цівкою лити в збиті білки, розмішуючи міксером( я намагаюсь лити сироп на вінчики міксера)
Можна за смаком додавати ваніль , лимон чи ін.
Перейти на початок сторінки
нетік
18 травня 2010 22:56
Повідомлення #780


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
маруся
lana
дуже вам вдячна за допомогу. постараюсь найблищим часом зробити крем, а ним прикрасити тортик(хоч би получилось). результатом поділюсь.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 01:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100