Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Natasha
22 березня 2010 10:27
Повідомлення #661


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Volo-shka, Ваші торти завжди дуже гарні, а те що смачні не сумніваюсь smile.
Перейти на початок сторінки
Valentina
22 березня 2010 11:38
Повідомлення #662


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Дуже гарні торти!!! laughing А як робити маки? З мастіки я робила квіти , але маки не робила. Хочу запитати: торт, який покритий мастікою і квітами , має гарний вигляд. А як його їсти? квітипотрібно знімати? Мастіки з мармешоу я ще не робила, а з пудри і желатину квіти виходять тверді.
Вибачте, можливо відповідь на моє запитання вже десь було...
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 березня 2010 11:46
Повідомлення #663


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Valentina з маршмеллової мастики вироби гарно ріжуться, м"які, можна з"їсти. А з желатинової-- так, тверді. Та в мене діти квіти першими хапають і хрумкотять, а особливо люблять вироби з айсінгу їсти. smile
Останній раз робила трояндочки на шпажках, то вийняла їх і забрала від біди подалі.
Перейти на початок сторінки
kanolenok
23 березня 2010 11:30
Повідомлення #664


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Volo-shka, яка красота!!!!!!! Такі гарні тортики!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
23 березня 2010 20:38
Повідомлення #665


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Волошка твої тортики як завжди дуже гарні.
Перейти на початок сторінки
Goldi
24 березня 2010 09:15
Повідомлення #666


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Цитата: Славочка
Останній раз робила трояндочки на шпажках, то вийняла їх і забрала від біди подалі.

а як ви їх вибрали????я також робила квіти на шпажках і потім вже не змокла їх вибрати,прийшлось обломлювати і вставляти в торт з ними ( квіти були з маршмелоу).
І ще питаннячко- читала що ви всі мастите квіти горілкою,щоб вони блистіли,я також так зробила-але такого блиску як у вас не було... am може горілка не та,чи в мене руки не звідти ростуть recourse
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 березня 2010 10:01
Повідомлення #667


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
та ні, шпажки вже не витягнуться. Я мала на увазі, що квіти на шпажках витягнула з торта і забрала геть від дітей, які вже на них намірилися в першу чергу. smile
Машинку МакКвіна мастила горілкою з медом, гарно блистить, але трохи липуче. А просто горілкою мастила ляльку Барбі, гарно блистіла :)))
Перейти на початок сторінки
Goldi
24 березня 2010 11:44
Повідомлення #668


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Висновок напрошується самий по собі-значить руки в мене не з відти angry Ну буду ще вчитись.... bully
Перейти на початок сторінки
if221181pii
24 березня 2010 20:22
Повідомлення #669


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
My Webpage торт Копілка
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 квітня 2010 16:07
Повідомлення #670


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583

Всередині пляцок з вишнями і маком від Натоньки. Дякую за гарний рецепт!
Зробила тут таку помилку--почала писати по желатиновій мастиці, яка ще не дуже добре висохла.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 05:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100