Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 лютого 2010 22:32
Повідомлення #551


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
zhannas
бант треба пiдсушувати?

Залежить, яка мастика. якщо желатинова, то сохне просто за руками.
Перейти на початок сторінки
vitamaks
14 лютого 2010 01:50
Повідомлення #552


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 45
Реєстрація: 29.06.2009

ICQ:--

Бали: 218
My Webpage Торт "Шкатулка" від Іри
Перейти на початок сторінки
maija23
14 лютого 2010 03:13
Повідомлення #553


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Софія06,
Торт дуже гарно оформлений! Молодець!
Перейти на початок сторінки
marinka
14 лютого 2010 10:47
Повідомлення #554


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Софія, vitamaks, дуже гарно оформлені тортики!


Перейти на початок сторінки
zhannas
14 лютого 2010 22:34
Повідомлення #555


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Бaнтик таки пiдсушила (мастику робила з маршмалоу). Всiм дуже сподобалося. Робила перший раз мастiку. Фiолетову надто пересушила пудрою, а помаранчова вийшла те що треба. Це була репетицiя перед тортом Барбi для доньки. Тому края торта не обрiзала, вирiвняла як могла, а за умови що в нас дах потiк та я бiльше бiгала вирiшувала як снiг вiдкидати та бруньки збити, не було коли навiть ковбаску навколо торта гарно зробити.
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 лютого 2010 08:45
Повідомлення #556


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
zhannas, от і краса вийшла! Незважаючи на перешкоди під час приготування. В мене теж було кілька репетиції перед тортом Барбі для доньки.
Гарний фіолетовий колір, а які тут барвники використано?
Перейти на початок сторінки
zhannas
15 лютого 2010 10:04
Повідомлення #557


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
дякую! барвники купувала сухi, тут вже показували такi, змiшувала синiй та малiновий
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
15 лютого 2010 15:31
Повідомлення #558


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дівчата всі ваші тортики дуже гарні
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 лютого 2010 23:06
Повідомлення #559


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маю на вихідні витворити торт-машинку з мультика "Тачки" героя Макквіна.
Але дитина схильна до алергії. То ж боюсь додавати будь-які фарбники. А натурального червоного чим можна добитися? Пробувала сік буряка--не те. Може сік смородини дасть кращий результат?
Колеса з шокомастики вже сушаться. Напевно, шоколад теж не дуже бажано....
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 лютого 2010 13:52
Повідомлення #560


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Славочка
натурального червоного чим можна добитися

Славочко, я колись за порадою наших дівчаток-форумчан пробувала фарбувати соком калини, але для насиченого кольору його треба багато, і тоді мастику їсти не можна бо вона гірка. А так для краси думаю згодиться.
У мене є клієнти, які замовляють торт прикрашений мастикою, щоб було гарно, а перед тим як його їсти, просто знімають мастику і нямають.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 06:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100