Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Славочка
5 лютого 2010 15:13
Повідомлення #471


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Коко Шанель
можна цим айсингом любу фактуру зімітувати....дивовижно...

мені теж! адже з айсінгу(білок+пудра) вироби такі ламкі. То невдячна справа такими прикрашати торти. А тут гнучке, як мастика!
Перейти на початок сторінки
marinka
5 лютого 2010 16:00
Повідомлення #472


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Торти ніби з казки, коли прикрашені такою красою! love
Перейти на початок сторінки
Olenochka
5 лютого 2010 16:03
Повідомлення #473


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Коко Шанель
І все воно в них є, в тій заграниці..

ну скажем не все, але багато чого е smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 16:49
Повідомлення #474


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Olenochka
ну скажем не все


Коло нас майже все є але то все не завжди робить нас щасливими.
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 16:55
Повідомлення #475


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка
З чого це? Айсінг?


Подивилась ссилку. Це новий продукт який називається цукровий вельон. Це такий спеціальний штучний цукор. Там нема ані глутену ані молочних продуктів. Я так зрозуміла, що там ще є або гліцерин або желатин, бо воно таке тягуче.
Знайшла складники: Sugar, dried egg whites, maltodextrin, cornstarch, xanthan gum.
отже там є цукор, сухий білок, крохмаль, кзантан ґума (желатин з глюкози) і малтодекстрин (висушена глюкоза). Останні два то хемікати. Тому цей цукор треба розвести кип*ятком.

Сам цукор не дуже дорогий а он всі решта речі для роботи з ним, то трошки кусаються.
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 лютого 2010 00:56
Повідомлення #476


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Маруся. Ще мені цікаво про малтодекстрин, якщо це висушена глюкоза, то не мала б бути шкідливою? В мене мама цього року в варення давала якийсь новий загущувач, там входив малтодекстрин. Було зручно, бо варення не треба довго варити, але як то хімія, то може дітям не давати?
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 лютого 2010 02:56
Повідомлення #477


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Славочка
Було зручно, бо варення не треба довго варити, але як то хімія, то може дітям не давати?


Власне що там описується що його витягують методом висушування з крохмалю і що він легко засвоюється так само як і глюкоза. Виглядає що воно не шкідливе для організму але їсти його в великих дозах не рекомендується бо воно не має в собі ніяких вітамінів чи поживних речовин, але воно має бути витягнено або з кукурудзи або з бараболі. Якщо воно зроблене з пшениці то воно шкідливіше. Якщо той складник видобувають з бараболі або кукурудзи воно не буде містити глютену а отже буде нормально засвоюватись організмом.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 лютого 2010 14:09
Повідомлення #478


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Маруся
Коло нас майже все є але то все не завжди робить нас щасливими.


Коротко, але дуже влучно!
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 лютого 2010 22:09
Повідомлення #479


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А я таки "захворіла" тими кружевами. Що ж додати до білка і пудри, щоб було таким гнучким? гліцерин? в якій пропорції? решти того, що писала Маруся не купиш. Треба трохи похімічити.
Ще знайшла
1. ORIENTAL STRINGWORK ICING
1 білок
225-280гр пудри
0.5мл (1\8 ч.л.) gum arabic або gum acacia
1мл (1\4 ч. л.) рідкої глюкози (купити в аптеці)

ROYAL ICING FOR EXTENSION WORK
1 білок
175-190гр пудри
щіпка tartaric acid (cream of tartar)
Перейти на початок сторінки
marinka
7 лютого 2010 23:54
Повідомлення #480


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
О дякую! Я з дозволу візьму на замітку!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 23:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100