Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
lyudmula
21 січня 2010 11:33
Повідомлення #391


Молода господинька
  • 34

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 50
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 202
Гарні торти особливо той що прикрашений фруктами
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
21 січня 2010 18:57
Повідомлення #392


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Маруся тортики прекрасні
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 січня 2010 19:26
Повідомлення #393


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель
фрукти в якості декору - безпрограшний варіант!


Оце правда. Я також що не пробувала з фруктами завжди ефектно, хоча це не применшує інші види прикрас.

ІНЕСА
А там з фруктами та зірочка-це карамбола?Яке воно на смак?


Воно таке терпке як хурма і кисле як лимон. Дуже оригінальний але досить непоганий смак.

Яруська
А що то по краях торта - персики консервовані, чи що? smile


Ага. Самі звичайнісінькі з баньки консервовані персики.

Дівчатка, (вибачаюсь, що не перераховую) всім дуже дякую за оцінку моєї роботи.
Перейти на початок сторінки
Софія06
21 січня 2010 19:29
Повідомлення #394


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Славочка,
Який гарний фіолетовий колір, який це барвник?
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 січня 2010 21:26
Повідомлення #395


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся, аж тепер побачила ці чудові тортики! Супер оформлення!

Софія06, маєте на увазі колір трояндочок? Насправді він рожевий, то освітлення погане. Зробила для дітей сік буряка+пару крапель лимона і меду. Так і зберігаю в холодильнику. А тут пригодився для зафарбовування мастики.

А тут ще репетиція перед тортом
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 січня 2010 21:58
Повідомлення #396


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Питання на засипку до господині: Коли і чим фарбувати мастику на торт, особливо в неприродні кольори - блакитний, наприклад??? Машмеллоу запаслася вже давно, а барвників не можу ніде знайти, тому навіть не беруся до мастики. Через тиждень дитині треба буде тортик вигадувати...
Рецепти просто надзвичайні!!! Хочеться відразу щось приготувати смачненьке! А побачивши шашлики так захотілося літа, сонечка, тепла, дачі....
Перейти на початок сторінки
ir71
22 січня 2010 23:15
Повідомлення #397


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ірка-Шкірка
Коли і чим фарбувати мастику на торт

Відразу як робиш мастику.Ірино,бачу що ти зі Львова.Барвники є різні у нас на Краківському ринку на лотках,де продаються різні креми(сухі),порошки до випічки,приправи.

Ірка-Шкірка
Рецепти просто надзвичайні!!! Хочеться відразу щось приготувати смачненьке! А побачивши шашлики так захотілося літа, сонечка, тепла, дачі....

О це так!Літа і мені хочеться!
Перейти на початок сторінки
marinka
22 січня 2010 23:57
Повідомлення #398


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Маруся тортики перпект, бравіссімо, чудові
Перейти на початок сторінки
Маруся
23 січня 2010 04:24
Повідомлення #399


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірка-Шкірка
Коли і чим фарбувати мастику на торт,

Бажано підфарбувати зразу але можна і пізніше. Мастику можна тримати на довше і використати потім але треба дуже вважати щоб не зайшло повітря бо висушить її. Якщо таке може статись, тоді треба мастику чуть підігріти в мікрохвильовій щоб вона віджила і далі з нею працювати.
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 січня 2010 12:46
Повідомлення #400


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
замісила сьогодні маршмеллову мастику. Самі мармишки трохи підсохли і в мікрохвильовці розтопилися неоднорідно. Старанно мішала--все одно є комочки wassat
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 04:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100