Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 січня 2010 09:02
Повідомлення #341


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Irina
В целофановому кульочку. Але вона так застигла, як цеглина

Я також зберігаю залишки мастики в холодильнику, а потім підігріваю і мікрохвильовій і вона навіть краще себе веде.
Перейти на початок сторінки
marinka
13 січня 2010 01:57
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Пробувала робити розочки, робила мастику з желатином
15 г. желатину
60 г. воды
600 г. пудри трохи більше пішло
2-5 ч.л. лимонного соку або води можна різні барвники,
масла вершкового 1ч.л. підпилювала крохмалем.
З мармишок ліпила та не доліпила - робочий матеріал зіли lol
Перейти на початок сторінки
marinka
13 січня 2010 02:05
Повідомлення #343


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
на імпровізованому тортику рецепт з дрімвуду "мелодія двух сердець" мої розочки.
РЕЦЕПТ
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
13 січня 2010 07:40
Повідомлення #344


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
marinka,
Тортик дуже гарний.Ятакі люблю щоб був мак.Молодець!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 січня 2010 08:03
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Гарнесенький тортик ! Симпатичні троянди і сердечка!
Перейти на початок сторінки
Irina
13 січня 2010 08:05
Повідомлення #346


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
marinka, дуже гарний торт, такий урочистий, святковий. Вечером буду переписувать. Дякую.
Перейти на початок сторінки
котяра
13 січня 2010 09:13
Повідомлення #347


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
marinka,Гарний тортик, в розрізі такі рівні полосочки. laughing
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 січня 2010 09:20
Повідомлення #348


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Маринка, тортик гарнюній, ніжнесенький такий і смачненький laughing
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 січня 2010 09:25
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Учора пробувала робити троянди із шоколаду. Із білого вийшли, а от із чорного щось ніяк. Єдиний недолік, що шоколад трохи м"який і довелося їх ліпити майже в холодильнику.
Якщо хтось хоче спробувати ось рецепт:
розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій 100 гр білого пористого шоколаду (такий найкраще) я брала Міленіум. До розтопленого шоколаду додати 1 ст. л. рідкого меду і все добре перемішати спочатку ложкою, а потім руками мішати до тих пір, поки маса не стане пластичною як пластилін. Краще це робити над тарілкою, бо із маси тече зайве масло. А потім далі ліпите фігурки, як із мастики.
Фотку виставлю як відберу у чоловіка фотоапарат lol
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 січня 2010 11:44
Повідомлення #350


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Volo-shka
довелося їх ліпити майже в холодильнику.

lol тобі треба таку кімнату моризильну, де м'ясо на складах тримають!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 16:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 12
Користувачі: XMC-PL-fep
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100