Учора пробувала робити троянди із шоколаду. Із білого вийшли, а от із чорного щось ніяк. Єдиний недолік, що шоколад трохи м"який і довелося їх ліпити майже в холодильнику.
Якщо хтось хоче спробувати ось рецепт:
розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій 100 гр білого пористого шоколаду (такий найкраще) я брала Міленіум. До розтопленого шоколаду додати 1 ст. л. рідкого меду і все добре перемішати спочатку ложкою, а потім руками мішати до тих пір, поки маса не стане пластичною як пластилін. Краще це робити над тарілкою, бо із маси тече зайве масло. А потім далі ліпите фігурки, як із мастики.
Фотку виставлю як відберу у чоловіка фотоапарат