Я розтоплюю зефір з маслом і лимонним соком. Перемішую і коли воно рідке, то додаю барвник. Після того вже пудру. І так роблю декілька порцій з різними кольорами.
Irina
Ніяких формочок для видавлювання в мене немає, то вже чим були тим і робила.
листочки я вирізала просто ножницями, прекрасно вирізались)
Irina
и треба щоб вона довго постояла, бо квіточки горнуться в різні сторони і не стоять як того хочу я
квіточку мож поставити в стопочку маленьку, на фольгу, гарно її перед тим вигнувши. А якшо пелюстки не держаться зовсім то в тебе зарідка мастіка. Але можна їх вигнути і під кожну по кусочку маленькому фольги підіпхати. І десь день-два най посохне, хіба не став то в холодильник.
Це я написала, як я роблю. Якщо хтось робить по іншому, можете дати свої поради