Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 січня 2010 18:46
Повідомлення #311


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Я розтоплюю зефір з маслом і лимонним соком. Перемішую і коли воно рідке, то додаю барвник. Після того вже пудру. І так роблю декілька порцій з різними кольорами.
Irina
Ніяких формочок для видавлювання в мене немає, то вже чим були тим і робила.

листочки я вирізала просто ножницями, прекрасно вирізались)
Irina
и треба щоб вона довго постояла, бо квіточки горнуться в різні сторони і не стоять як того хочу я

квіточку мож поставити в стопочку маленьку, на фольгу, гарно її перед тим вигнувши. А якшо пелюстки не держаться зовсім то в тебе зарідка мастіка. Але можна їх вигнути і під кожну по кусочку маленькому фольги підіпхати. І десь день-два най посохне, хіба не став то в холодильник.

Це я написала, як я роблю. Якщо хтось робить по іншому, можете дати свої поради smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Irina
10 січня 2010 19:32
Повідомлення #312


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Софія06,
Натонька,
Спасибі, дівчатка! трошки "розвиднилось". Я й не здогадалась, що можна в чарчину поставить... lol
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
10 січня 2010 19:33
Повідомлення #313


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Натонька
Це я написала, як я роблю.

Я також так роблю як ти ,але барвник зразу кладу до маршмеллоу в хвильовку,бо потім треба то всьо швидко місити ,шоб не злиплося .
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
10 січня 2010 20:11
Повідомлення #314


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Вставлю й свої "п"ять копійок" з приводу мастики : Іруся, я теж страшенно хвилювалася, коли перший раз замісила мастику, можу лише сказати, що її консистенцію треба відчути...іноді пудри йде більше , іноді - менше. З досвідом починаєш відчувати, яка плотність маршмеловного тіста найбільш слухняна в роботі.
Перейти на початок сторінки
Irina
10 січня 2010 20:19
Повідомлення #315


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Коко Шанель
яка плотність маршмеловного тіста найбільш слухняна в роботі.

не скажу, що сьогодні вона вже була така слухняна no Але процес все одно пішов, бо я думала що ніколи такого не робитиму! Та тут такої краси надивишся, що і в самої руки "чешуться" хоч пародію якусь зробити. lol
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
10 січня 2010 20:23
Повідомлення #316


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ось так я прикрашала тортик на день народження свого синочка. Це перша моя більш-менш серйозна робота з мастикою. Ох і багато часу пішло на те, щоб зробити і висушити всі ручки-ніжки! Це смішарики з улюбленого мультика. Нюшу тільки поганенько видно.
Перейти на початок сторінки
Irina
10 січня 2010 20:32
Повідомлення #317


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Наталю, яка краса! Ти наче мультиплікатор! Супер!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
10 січня 2010 20:37
Повідомлення #318


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
А ось так я прикрашала тортик в гімназію старшій донечці на День іменинника...Не питайте мене, чому саме такий чудний дракончик...Не знаю! Було вже дуже пізно, і зі шматка шоколадної мастики я знічев"я зліпила дракончика . Зате потім Іринка розповідала, що в класі ледь не побилися діти за право з"їсти саме його! smile

Перейти на початок сторінки
Іванка
10 січня 2010 20:38
Повідомлення #319


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Дуже гарний тортик. Смішаріки такі гарненькі і так акуратно зроблено winked
І дракончик симпатичний wink
Перейти на початок сторінки
gutka
10 січня 2010 20:40
Повідомлення #320


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель,
яка краса laughing смішарики - неперевершені
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100