нарешті і я зробила пахлаву....Почала з найлегшого рецепту, але вийшло ДУЖЕ смачно!!!!
0,5 кг готового листового бездріжджового тіста
масло 100 г
горіхи подрібнені 1,5 стакани
мед 2 ст. ложки
кориця
Розморожене тісто ділимо на три частини.
викладаємо одну частину тіста на пергамент, зверху кладемо шматочки масла та посипаємо горіхами. Посипаємо корицею...Накриваємо тістом, і знову масло+горіхи. Накриваємо останнім коржем.
ножем ріжемо тісто на квадрати. Ставимо в духовку на 20 хв. Потвм виймаємо, і поливаємо ДОБРЕНЬКО медом з водою....та ставимо на пару хвилин знову у духовку. Щоб зарумянилось!
СМАЧНОГО!!!!!!!