Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Східні солодощі, пахлава,нуга,рахат лукума
уляночка
15 січня 2010 22:54
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ІНЕСА, такі гарнющі рулетики! ти велика молодчинка!!! обіцяю на днях таке зробити. !!!!!!!! Велике дякую, бо страшно таке любим!! winked
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
15 січня 2010 23:03
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
уляночка,
Дякую,УЛЯНКА!Але дай дріжджі або розпушувач бо я думаю так буде краще. wink
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
16 січня 2010 01:29
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Інесо! Фото класне, рулетики гарнющі, і смачнющі, не сумніваюсь! Я теж маю рецепт пахлави, але на дріжджах і трохи не так...
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 січня 2010 10:42
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Доброго ранку,Інеса!
Дякую за рецепт пахлави,дуже апетитно виглядає winked ,а розрізі взгалі супер! laughing
Пахлава- дуже смачна,у мене теж є рецепт,але інший,на дріжджах.
Обов"язково спробую!
З повагою Майя
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
16 січня 2010 12:15
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Майя Шутенко,
Дуже дякую!Але ти права.Тут бракує дріжджів.На смак воно добре але хочеться щоб було м"ягше. wink
Перейти на початок сторінки
Olenochka
16 січня 2010 18:19
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
дівчата я працюю зжінками зі сходу так от пахлава це іх класична страва то вони коли розказують рецепт то ніколи не говорять що дають дріжджі feel
Перейти на початок сторінки
marinka
17 січня 2010 08:51
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Пахлава суперська
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 січня 2010 11:33
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Інеса,ще раз дякую за рецепт пахлави.Я собі вже його занотувала,а свою книжечку ,нажаль,ніде не можу знайти.Вчора хотіла глянути ,і-немає...
Після ремонту десь посіялась, хоча всі книжки по кулінарії на місці.
"Східні солодощі! -була ктихітною ,розміром 6см на 4см,десь лежить і сміється! lol

Перейти на початок сторінки
marinka
24 січня 2010 19:42
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дівчатка це моя баклава-пахлава пекла слоями.
Моя пахлава
Рецепт простий
-200 г маргарини чи масла
-1 жовток, сіль
-150г сметани
-неповна чайна ложка порошку до печива
-муки скільки займе.
Замісити і на ніч у холодильник. Тісто декілька разів розкатати скласти у конверт і знову розкатати. Ділимо на 4-5 коржів. Нижній і верхній товстіші. Прослоюємо масою
-300 г мелених горіхів/грецьких,мигдаль,арахіс/ змішуємо із збитими
- 4 білками і 200г цукру/круто збити щоб маса при перевернутій ємності не розтікалась/ і перемазуємо слої. Ножем робимо надрізи ромбіки не торкаючись нижнього слою. Пекти перші 20 хв при температурі 200, а потім зменшити до 160., приблизно 40 хв. Варимо сироп 2ст.л. меду, 4 ст.л. води ,2 ст.л цукру уварюємо і заливаємо холодним на гарячу баклаву-пахлаву по розізах повторних до дна і даємо відпочити ніч
Перейти на початок сторінки
marinka
24 січня 2010 19:45
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584

Я люблю мокрішу, тому ще поливаю розтопленим маслом/ 100г/ по розрізах після 15 перших хв. Дівчатка намагайтесь робити тоньші коржі, може вийти їх і більше залешить від розмірів форми, нічого смрашного значить тонший слой білково-горіхової маси розмажете.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 131
Гостей: 118
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100