Марічко, вітаю з Днем народження!!!! Ти така сонячна, добра, щира дівчинка, маєш такі золоті ручки і творче бачення!!! Я захоплююсь твоєю працею і тобою в цілому!!! Бажаю тобі, звичайно, здоров"я, радості в сім"ї, успіху у роботі, і сповнення мрій!!!! Вітаю!!!!
дорога Марічко, від щирого серця прийми і моє вітання На світі з давна так ведеться, і коже вже до того звик, Що в День Народження вітання, приносить щасття цілий рік, І ми традицію шануєм, і щиро Тебе усі віншуєм З ювілеєм сердешно Тебе вітаєм Хай радісним буде твій вік, Ми всім колективом бажаєм, Щасття, здоров*я, мноргая літ, Бажаєм добра, довголіття, Хай вистарчить щастя на укіле століття, Хай буде лад, на роботі, в сім*ї, Радість на серці, хліб на столі!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Марічка! Вітаю з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так, як ти того бажаєш! [i][/i]
Моя дорога Марічечко, моє далеке але таке тепле сонечко, вітаю тебе, люблю сильно! Багато тобі набажають нині і нехай ці побажання будуть щирими, збуваються хоча б на 90%, а ти щоб черпала натхнення від щастя і здоров"я своїх найдорожчих (а ще ти обіцяла влітку здибанку десь на озері) Бажаю... Чогось такого звичного, Чогось такого вічного, Чогось, щоб тільки “ах!” Пробіглося на пальчиках. Чогось недозбагнутого, В дитинстві десь забутого, Що досі не збулось, Жаданого чогось. Чогось незрозумілого, Ледь чутного, несмілого, Чогось, як перший сніг Чи, як дитячий сміх. Пір'їного, крилатого, Щоб пахло тепло м'ятою, Чогось, щоби вдихнула І дихати забула
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Марічко поздоровляю з Днем Народження !!! Cвятковим розмаїттям Хай буде все життя, Казковим довголіттям Серед краси й добра. Радістю розквітчає Прекрасну кожну мить, Здоров’ям наділяє, Щастям благословить
[b][/b] Дорога, Марічко! Щиросердечно вітаю тебе з днем народження! НЕхай усі побажання збуваються, в радості та здоров'ї дні проживаються. Миру, злагоди, достатку. Творчого тобі натхнення, і щоб надалі ти радувала нас своїми неперевершеними витворами мистецтва.