Дівчата, готуємось до новорічних свят!!!! Пропоную вам гарний святковий рецептик рибки, якраз до новорічного столу!!!
Кількість і вагу риби та інших продуктів не пишу, нехай кожен розраховує на свою сімю)))
Покажу тільки спосіб готування... Дорадо сама по собі дуже смачна риба. І не хочеться її просто так банально піджарити)))) Риба приготовлена даним способом залишається дуже соковитою і водночас має дуже хрустку скоринку.
Дорадо відділити від хребта і кісток, до речі вона має дуже мало кісток і їх легко повидаляти. Філейки замаринувати сіллю, перцем і соком лимона
потім між двома частинками риби покласти твердий сир
суцільну рибину зі сиром в середині обмакнути в муку, потім в яйце, а потім в панірувальні сухарі
і акуратно виложити на сковорідку
жарити приблизно 15 хв з двох сторін на невеличкому вогні, та ще й накрити кришкою, щоб риба добре прожарилась в середині. Потім ще 5 хв без кришки, щоб утворилась хрустка скоринка.
Подавати рибу можна, як розрізаною, так і цілою...Чоловікові звісно ж нема сенсу розрізати, бо він з'їсть дві відразу)))))
Всім смачного!!!
Джерело: рецепт побачила вже давно на просторах інтернету))) Але він був дещо іншим...Деталі не пам'ятаю, тож приготувала приблизно, внесла свої корективи))))