|
3 шт. курячого філе 0,5 качана середього розміру пекінської капусти 250 г консервованого горошку 2 середнього розміру помідори 4 зубки часнику 150-200 г натурального йогурту без наповнювача (або легкого майонезу) зелень кропу сіль, перець до смаку
Куряче філе зварити в підсоленій воді, остудити, порізати кубиками. Помідори порізати навпіл і потім часточками, капусту теж порізати. Додати консервований горошок, пропущений через часникодавку часник, посічений кріп, посолити і поперчити до смаку. Заправити натуральним йогуртом, перемішати.
P.s. Cалатик дуже смачний і головне, зовсім не калорійний! Робила і з йогуртом, і з майонезом - смачно так і так.
Джерело: Рецепт від співпрацівниці.
|
|