|
145 г вершкового масла 195 г борошна 55 г цукру 40 г молока 60 г арахісового масла цукати
Масло залишивши при кімнатній температурі на 30-60 хвилин .Віничком збити масло з цукром до однорідної пишної маси. Нагріти молоко і розчинити в ньому арахісове масло . Трохи остудити і додати в суміш масла і цукру. Просіяти борошно і додати її в тісто. Обережно змішати силіконової лопаткою. Перекласти тісто в кондитерський мішок з рифленою насадкою , відсадити маленькі (2-2,5 см в діаметрі) печива ( Я використовувала машинку для печива щось типу шприца ) на таску , покриту пекарським папером , силіконовим килимком або просто з антипригарним покриттям в шаховому порядку ( так повітря циркулює краще між печивом ) . Відстань між печивом - приблизно 5 см , вони збільшуються в розмірі і можуть прилипнути одне до одного .Прикрасити печива цукатами з суниці ( зацукрованими фіалками / шматочками горіхів / мигдалю тощо ) , пекти при 175 С орієнтовно 15 хвилин. (У мене пеклися 11-12 хв) Дати трохи охолонути на тасці , перекласти на решітку або робочу поверхню столу . Приємного апетиту!
Джерело: livejournal.com
|
|