Хліб закінчиася неждано-негадано, тому щоб вранці не бігти до магазину, замісила домашній. В основі - хлібчик ніжний на кефірі від Марічки, ще додала гарбузового пюре і половину розлила в форми для маффінів - витвір діти назвали пиріжками і не дали сфотографувати. Залишились два тонкі батони, які також швидко з'їли. Дуже смачний рецепт і швидкий.
Щиро вдячна Майї Шутенко за рецепт домашнього крекера це солений крекер (додала трішки кмину)
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Соломієчко! Мені дуже приємно,що крекер сподобався! Щиро хочу подякувати за прекрасне фото цього печива,у Тебе воно вийшло дуже апетитне,крекер вийшов красивіший,ніж у мене,наче з книжки!!!!
, а в нас пиріжки "Базарні" від Ірки -Шкірки!!)Іруся,дякую за рецепт))!!!Сердито,дешево,і смачно!!!!Нагадала студенські роки!!)ми такі купляли .))Правда замість води давала молоко,але магазинне в мене було!!) Начикнка капуста і картопля!А другі з яблуками і корицею!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!