На прохання дівчат - "Солені опеньки"
Відварюю опеньки, не довго (хвилин 40)відціжую і засипаю сіллю у пропорції 1:1. Так щоб вони були у такій соленій ропі. Закриваю капроновою кришкою і в кладовку. Солі не шкодувати, щоб не зіпсувати грибів. АВ коли взимку вам схочеться чогось з опеньками, або ж коли несподівані гості і вам тре скоренько щось приготувати, то беремо опеньки (я беру в друшляк), промиваю від солі. Промиваю, щоб солі не було і ставлю в кастрюлю відварювати. Починає закипати - зливаю воду і заливаю свіжою. РОблю так десь зо три рази (пробую грибочок на смак) А потім вже кидаю на сковорідку і смажу з цибулькою, маселком, сметанкою (хто як любить), тушкую з бараболькою і т.д.. Поки гості фотки дивляться то закуска вже готова. Ніколи гриби не треба заморожувати!!! Ніякі. Я розумію, що це швидше, але ж ми на кухні маємо бути господиньками, щоб було ох і ах яке смачне