сьогодні, 6 вересня, святкує своє день народження Ірка-Шкірка
З Днем народження сердечно Іринко вітаю!
І Тобі в цей день бажаю: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була.
Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, сонячне літо.
Побажаю ще удачі й щасливої долі На Канарах зо дві дачі і грошей доволі. Щоб в житті могла здолати височезні гори І щоб раз у рік відпочивала на Червонім морі.
Як хочеться подарувати тобі долю і прихилить до тебе білий світ, Щоб в щасті ти жила без болю багато довгих і яскравих літ! Благополуччя тобі зичимо й удачі, здорова будь й красива, мов весна, І щоб в любові не пізнать нестачі, бо Богом раз дарується вона!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Іро, вітаю з Днем народження!!!Нехай Твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це Твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир в душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб Ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для Тебе все буде фіолетове.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
Да не сойдутся берега у бешенной реки, Да не возьмет тебя тоска в железные тиски, Да не обманет верный друг- останется стеной, Да не сведет любимый рук не за твоей спиной, Да доживут отец и мать да до твоих седин, Да не устанет понимать твои проблемы сын, Да ты сама, не оступясь, по жердочке пройдешь, Да никогда в сплошную грязь лицом не упадешь, Да не упрячешь за душой постыдного гроша, Да не опутается ржой летящая душа, Да не погаснет свет зарниц, а в них твой четкий след, Да не затихнет в песнях птиц счастливый твой привет!
Вітаю з Днем народження, бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю здоров’я, кохання, щастя, вірних друзів, успіхів в особистому житті!
Дорога Іриночко, світла і добра людинко! Хочу сказати тобі такі слова і думаю, що ти все зрозумієш:
зумій попри все усім прощати, образи біль сховавши від усіх. Зумій тих, хто падає, підняти, і піднести за себе вище їх.
Зумій руку допомоги дати усім сліпцям і всім, хто заблукав, і перед тими на коліна стати, хто тебе на ноги теж колись підняв.
Добра ніколи теж не забувай, а злоба хай іде у забуття. Вітаю тебе і нехай все в тебе буде добре. пи.си. дівки тобі тут квітів накидали, а я скромно так:
як їди не стане, то зварю ще макаронів на десерт і відкрию огірки (накрутили їх цього року, слава Богу)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого