Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Любиш поїсти? Гайда до мене..., Мої випробувані рецепти
Софія06
16 січня 2010 19:04
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Майя Шутенко
Я з мастики теж хочу спробувати ,але бачу ,що це не так просто,для всого досвід потрібен.

Це я перший раз робила, головне спробувати!
Перейти на початок сторінки
Lu
21 січня 2010 08:42
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Хотілось би уточнити - в тісто для маково-горіхового завиванця от Софіі ніякого жиру ( масла чи маргарину) додавати не треба? Одне молоко і яйця?
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 січня 2010 08:51
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Софія06
....барвник треба розбавити трошки водою, вмокнути туди вже замішену мастику, потім додати трохи пудри, кольори набагато реальніші виходять ніж, коли давати барвник, після того як набухли зефірчики

Дякую, і я цим скористалася, правда для желатинової мастики білого кольору. Дуже гарно зафарбувалася в різні кольори. А з мармишок мастика получається якась бура, то не знаю, чи цим способом теж так замалюється?
Перейти на початок сторінки
Софія06
21 січня 2010 17:47
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570

Lu,
все по рецепту, у дріжджову випічку не завжди йде жир
Перейти на початок сторінки
Софія06
22 січня 2010 16:34
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Помідори в'ялені по-італійськи

1кг стиглих помідорів-сливок, 3 зубки часнику, жменя листя червоного базиліку (у мене зелений), щіпка чорного перцю горошком, добра щіпка солі морської, оивкова олія за потребою.
Помідои розрізати навпіл уздовж, половинки викласти зрізом догори в 1 шар на деко. Тим часом потовкти у ступці чорний перець з сіллю, потім додати базилік і подрібнений часник, ретельно розтерти. Змастити цією сумішшю помідори і залити олією на 3/4 висоти. Поставити деко в теплу духовку на 3год і час від часу перевіряти рівень олії, і якщо треба, долити. Готові помідори разом з олією розкладати по стерелізованих баночках і закрутити кришками. Зберігати у прохолодному місці і використовувати для приготування страв італійської кухні.
Рецепт взятий з книжки "Енциклопедія домашнього консервування"
Перейти на початок сторінки
Софія06
22 січня 2010 16:46
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
На вигляд вони не дуже привабливі, але дуже смачні.
Перейти на початок сторінки
Софія06
22 січня 2010 16:49
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
А тепер імпровізація на цю тему
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
22 січня 2010 17:07
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Софія06,
Ой які вони десь смачні ,такі насичені , winked томатні!!!!!!!!! winked
Перейти на початок сторінки
ir71
22 січня 2010 18:29
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я їла колись в одному кафе страву ось з такими помідорами.Це звичайно на любителя але я мабуть той самий любитель,бо люблю помідори у всіх варіантах.
Велике дякую Галинко за рецепт.Шкода що ним ти поділилась не восени а взимку коли ось таких свіжо наситчених помідорів немає,а лише парникові.Та нічого я збережу цей рецепт до слідуючої осені.
Гарно дякую!
Перейти на початок сторінки
Софія06
22 січня 2010 18:47
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
ir71
Шкода що ним ти поділилась не восени а взимку коли ось таких свіжо наситчених помідорів немає,а лише парникові

Просто знайшла цей сайт пізніше, а нині згадала про помідори, коли чоловік макаронів захотів, а я обожнюю італійську кухню, Піцца і паста-це для мене щось...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 липня 2020 22:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 14
Користувачі: MonrealFremi, BrianAgilt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100