Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Любиш поїсти? Гайда до мене..., Мої випробувані рецепти
уляночка
12 січня 2010 14:35
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Софія06, м"яско супер. Я коли не маю часу - замочую м"ясо на20-30 хв( філе курки найніжніше виходить) в класичному соєвому соусі. І все. Потім смажу на такій сковорідці. М"ясо попередньо треба змастити олією. На сковородку не треба лити олії. Дуже люблю цю сковорідку, бо жири майже не використовуються. smile
Перейти на початок сторінки
котяра
12 січня 2010 14:40
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 350
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Софія06
Треба вам в подарунок по сковорідці вислати, щоб... з розуму не зійшли
Непогано придумала. lol lol wink А м'ясо таке апетитне.Клас.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 січня 2010 15:53
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Оце заінтригували сковорідкою. Тепер знаю, що просити в подарунок у чоловіка, тільки треба придумати, яке свято найближче lol
А м"яско дійсно навіть на вигляд апетитне love
Перейти на початок сторінки
Софія06
12 січня 2010 18:57
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Volo-shka,
День Валентина
Перейти на початок сторінки
Софія06
12 січня 2010 18:59
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Весільна або приймлена капуста (Смак дитинства)

Таку капусту варили у нашому регіоні або, можна сказати, що люди, які готують цю капусту або з Петрова або з Ісакова Тлумацького району, Івано-Франківської обл. Цю страву готували колись на весілля, без неї весілля не відбувалося. Смачноооо!

На 3-літрову каструлю:
Якщо варити з м'ясом, то відварюємо спочатку м'ясо, а потім додаємо капусту.
Квашеної капусти кидаємо, щоб було трохи менше ніж половина каструлі. 3-4ст.л. пшона (якщо нема пшона, то можна замінити рисом). Варимо до готовності крупи (капуста не має бути розварена). Розводимо 3-4ст л муки молоком, так, щоб була рідка маса, додаємо до капусти, помішуючи. Даємо трохи закипіти. Зверху мають бути пережарені шкварки (трохи пожарені на сковороді без нічого).
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
12 січня 2010 19:02
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Мяско -гриль СУПЕРР!!!! Аж слюнки потекли..
wink wink laughing laughing
Перейти на початок сторінки
котяра
12 січня 2010 19:08
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 350
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Софія06,Галя я як побачила страву то повний рот слюни, це моя любима страва.Ми коли приїзджаємо в село то мама вже готує капусту.І на весіллях у нас теж таке дають.Супер.

Повідомлення відредагував котяра - 12 січня 2010 18:09
Перейти на початок сторінки
Софія06
12 січня 2010 19:11
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
котяра,
Значить страва Тлумацького району! Ця капусточка мені перший раз получилася, бо все забагато муки давала.
Перейти на початок сторінки
котяра
12 січня 2010 19:13
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 350
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Софія06,Так це страва нашого регіону.
Перейти на початок сторінки
ir71
12 січня 2010 19:22
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цікава страва!а ще цікавіше що ми ж недалеко ніби живемо,всі у західному регіоні,але про таку страву чую вперше.Тай ще й щоб на весілях давали?Була на весілях і в Франківському регіоні і у Карпатах але ось про таке не чула.І справді кожен регіон у нас багатий на хороші українські страви та традиціїї.Дякую Галинко за чудовий рецепт.Може тепер він і у Львові прижеветься...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 липня 2020 21:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100