Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт " Барбі", Показуємо свої тортики-ляльки
vitamaks
10 листопада 2009 12:25
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 45
Реєстрація: 29.06.2009

ICQ:--

Бали: 218
Тут виставляєм торти ляльок Барбі, Братц і інші...

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



Пекла донечці на день народження


КАТАЛОГ

Торт Барбі Larisa
Торт "Барбі" для Софійки Славочка
Торт Для закоханих Іванка
Торт Барбі Olenochka
Торт Барбі Svitlana
Торт Барбі Goldi
Торт Барбі if221181pii
Торт Барбі мари4ка
Торт Барбі maija23
Торт Ляля Svitlana
Торт Красунямари4ка
Тортик "Барбі на полянці з ромашками" для донечки на чотири рочки Софія06
Торт Барбі нетік
Торт Барбі дівчинці на 6 років нетік
Перейти на початок сторінки
Alona S
30 січня 2011 00:11
Повідомлення #91


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Цитата: нетік
але виникло питання: а мастика не тече від такого крему?
і я щось боюсь на замовлення такий крем робити(хоч дуже його люблю).І банани в мене якось за ніч потемніли і виглядали не дуже...
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
30 січня 2011 00:54
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Наталю, я роблю сметанно-вершковий крем таким чином: відкидаю сметану на марлю, хоча би години на 4,а краще на ніч, сироватка стікає, потім збиваю з цукром і загусником до густого стану, потім додаю збиті вершки рослинні, пачку розпущеного желатину(откерівського), таким чином досягяється потрібна мені консистенція крему, в ньому майже нема рідини, якої так боїться мастика, а по-друге, торт обмазую, звичайно ж масляним кремом, тому нічого ніколи не тече, крем за смаком дуже гармонійний, і кислинка там є, і потрібна жирність. Досвід показав, що люблять такий крем і діти, і дорослі, в усякому разі, хто один раз куштував його, то замовляють тільки такий.
А банани ніколи не додаю, і через те що колір псується, і тому що сама не люблю їх в торті)))
Перейти на початок сторінки
lana
30 січня 2011 14:11
Повідомлення #93


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Коко Шанель,
Звісно , приємно зустрічатися з давніми знайомими! Наталю, в тебе завжди були витончені вироби, а за цей час твоя майстерність значно зросла!!! Барбі- суперова!!!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
3 лютого 2011 12:44
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Лялюся в рожевому
Перейти на початок сторінки
наталія3105
7 лютого 2011 11:46
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
моя перша "Барбі з трояндою",всередині "Трюфель" від Volo-shkaтут+сметанний крем ванільно вершковий ТМ Украса+заморожена чорниця.Вага 1,300.
Перейти на початок сторінки
наталія3105
7 лютого 2011 11:51
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Пекла подрузі на День народження.Звісно багато недоліків.Думка гостей розділилася на дві половини:одна половина не вірила,що його можна їсти,а інша думала,що це магазинний торт.Прошу прокоментувати,щоб наступного разу виправити помилки.
Перейти на початок сторінки
Понка
7 лютого 2011 14:54
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Гарний торт. :winked: Який діамтр коржів спідниці?
Перейти на початок сторінки
наталія3105
7 лютого 2011 15:00
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Цитата: Понка
Який діамтр коржів спідниці?

Нижні 14см,верхні 10см.Я пекла не у тортівницях коржі,а знайшла вдома каструльки потрібних мені розмірів,і в них пекла.Ось так вийшло.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 лютого 2011 23:40
Повідомлення #99


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Нарешті моя перша ляля - пекла для похресниці.



Маса - майже 5кг. 9 коржів і два креми.
Особлива подяка - Натоньці і Марічці за поради по телефону :love: !!!
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
18 лютого 2011 23:51
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Ірка-Шкірка,шикарна робота!Особливо сподобалось мереживо на платтячку!Молодець!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 129
Гостей: 116
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100