Наталю, я роблю сметанно-вершковий крем таким чином: відкидаю сметану на марлю, хоча би години на 4,а краще на ніч, сироватка стікає, потім збиваю з цукром і загусником до густого стану, потім додаю збиті вершки рослинні, пачку розпущеного желатину(откерівського), таким чином досягяється потрібна мені консистенція крему, в ньому майже нема рідини, якої так боїться мастика, а по-друге, торт обмазую, звичайно ж масляним кремом, тому нічого ніколи не тече, крем за смаком дуже гармонійний, і кислинка там є, і потрібна жирність. Досвід показав, що люблять такий крем і діти, і дорослі, в усякому разі, хто один раз куштував його, то замовляють тільки такий.
А банани ніколи не додаю, і через те що колір псується, і тому що сама не люблю їх в торті)))