Тут виставляєм торти ляльок Барбі, Братц і інші...
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Дякую за хороші слова! Приємно, що пам'ятаєте...)))Приймайте сьогоднішню принцесу, лялька була для маленької дівчинки, хотілось чогось простенького, але разом з тим урочистого, вийшло ось так...
Наталю, Марьянко, дякую! А для складок розкачую мастику дуже тоненько,тоді досягається ефект тканини, вирізую кусочок, мені потрібний, і призбирую на столі, не на ляльці, мені так зручніше...тут же фіксую, тобто злегка приклеюю, щоб складки не розгорталися і потім уже на ляльку ліплю. До речі, дякую Натоньці за ідею дрібненьких квіточок)) Так жалко було сіточку,що після них залишилася, ту, з якої Натонька накидку зробила)) Вже я її ліпила й на голову, й на руки)))та то вже було б занадто))))
Звичайну, з мармишок...Тільки пудру сама мелю, купованій не довіряю,так змолоти пудру, як меле моя мала, не зможе жодне підприємство)))) і сію зо три рази. Alona S, важить лялька 3 кг, це з декором,а всередині простий бісквіт зі сметанно-вершковим кремом і персиками з апельсинами і ківі, для малих дітей зазвичай замовляють таке.