Вишневий Аромат
Тісто 1: 5 жовтків збити із 1 ст. цукру, додати 1 пачку розтопленого та охолодженого маргарину, 2 ст.л. какао, 2 ст. муки, 1 пачку порошку до печива.
Розділити тісто на дві частини. Збити 5 білків із 1 ст. цукру, додати 200 гр. кокосової стружки і виложити на тісто. Спекти два коричневі коржі з білками.
Тісто 2: 2 стакани маку запарити і втерти, збити 3 яйця із 1 ст. цукру і додати до маку, також додати 150 гр. масла, 1 ст. вишень без кісточок, по 1 ст. ложці муки, манної крупи, сухарів, 1 ч.л. порошку до печива.Спекти корж.
Крем кавовий.400 гр. м"якого масла збити із 1 банкою вареного згущеного молока, 3 ст.л. завареної міцної кави і 1 ст.л. коньяку та 50 гр. топленого шоколаду. Верх полити шоколадною глазурю:
100гр.чорну шоколадку подрібнити і розтопити в мікрохвильовій або духовці і розмішати з 50гр.масла і 1ст.л.сметани.