Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Вишневий Аромат
Natalyadiva
26 лютого 2013 15:24
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
А ось і мій шматочок цього торта


Перейти на початок сторінки
Кіра
26 лютого 2013 15:47
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
яка смакота...треба готувати))))
Перейти на початок сторінки
luba38aa
26 лютого 2013 16:04
Повідомлення #13


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
пачка порошку до печива це яка скільки грам
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
26 лютого 2013 17:10
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Natalyi
яке то коричневе тісто має бути - крухе чи м'ягеньке ? Бо в мене воно кришилося.


В мене тісто мягеньке, не кришиться.

Цитата: luba38aa
пачка порошку до печива це яка скільки грам


Я брала пачечку 18 грам

Я пекла в меншій формі, того він і високий, бо в рецепті розміру бляшки зразу не побачила. В маковому коржі масло з форми(я пекла в роз"ємній) витікало як пеклося, може менше треба давати. Це єдиний недолік для мене.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
26 лютого 2013 17:49
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Natalyi
Відразу питаю дівчат , що пекли - яке то коричневе тісто має бути - крухе чи м'ягеньке ? Бо в мене воно кришилося.

І в мене трошки кришилося,а маковий то файний.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 березня 2013 08:28
Повідомлення #16


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Galina_Nedomirko_,
може варто замінити якось коричневий чи нема потреби? Може він так і має кришитись трошки? Хочу спекти, то от думаю собі))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
1 березня 2013 08:51
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Натонька
може варто замінити якось коричневий

Я як замісила коричневе тісто, то воно було дуже густе і я дала 2 ложки сметани. То в мене не кришився.
Перейти на початок сторінки
інна
1 березня 2013 10:41
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
я пекла його 3 рази перший раз тісто було мяке,другий і третій крихке,напевно залежить від маргарину
Перейти на початок сторінки
Natalyi
1 березня 2013 14:18
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Натонька
може варто замінити якось коричневий чи нема потреби? Може він так і має кришитись трошки?

На мій смак там хочеться, щоб той коричневий корж був м'яким(пухким), а не крухим (пісочним). Тісто в мене вийшло по рецепту дуже густим і я ложкою його розмащувала по бляшці. Два варіанти- або менше давати муки і він буде пухким, або більше - щоб не кришився. Бо в мене дуже кришився . А так він смачний.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
1 березня 2013 14:18
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Натонька
може варто замінити якось коричневий чи нема потреби? Може він так і має кришитись трошки?

Думаю,що нема потреби змінювати корж,воно не дуже кришиться.,файно ріжеться,а просто є крихти на тортівниці.Може так і має бути.
Не маю гарного фото,ще таке



Я у "Сирну вишиванку" замість маргарину додала спред,більше сподобалось,тому і сюди ще теж спробую замінити.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 171
Гостей: 146
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100