Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ТІЛЬКИ приготовлені нами блюда з ДРІМФУДУ, Звіт про приготовлене блюдо з нашого форуму
lingrod
23 квітня 2010 00:45
Повідомлення #621


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Цитата: Ірка-Шкірка
це до якої забави ти стільки смакоти напекла?

Це не за одну гостину
Цитата: Ірка-Шкірка
В назвах треба давати посилання на оригінал.

Тай, я знаю, намагатимусь в подальшому, а це була спроба з фотками.
Перейти на початок сторінки
lana
23 квітня 2010 06:44
Повідомлення #622


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: lingrod
Сирник Магнолія

Я теж учора спекла Магнолію від Любані.Печу не вперше, бо дуже подобається!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
23 квітня 2010 08:47
Повідомлення #623


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
fialetka,
lingrod,

Такі молодці, що показали як у вас получилось! Гарні, чіткі фото у вас


Цитата: fialetka
А вигляд далеко втік від оригіналу, шось у мене не получилось, хоч все робила за рецептом.


То нічого, буває... А Ірину взагалі важко повторити, вона дуже хороша господиня winked

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
25 квітня 2010 21:05
Повідомлення #624


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні готувала страву Коко Шанель (тільки без шинки і в клярі)

Перейти на початок сторінки
gutka
25 квітня 2010 21:11
Повідомлення #625


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у Славочки смажена мойва, я також недавно вперше спробувала її приготувати, навіть дуже смачно, як насіння їсти

Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 22:33
Повідомлення #626


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
апетитне фото! ми вже "насіння" полускали:))
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 квітня 2010 22:52
Повідомлення #627


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Курячі крильця в пікантному соусі від Майі


Вони, правда, не настільки червоні, як в оригіналі, але дуже смачні. Хрумкали на сніданок.
Майя, дякую за рецепт love !!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
26 квітня 2010 07:35
Повідомлення #628


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринко,крильця дуже апетитно виглядають,такі рум"яненькі!
Видно,що дуже смачні!
Мені приємно ,що рецепт сподобався!
Замість томатної пасти можна брати кетчуп ,теж смачно!
Перейти на початок сторінки
Natasha
26 квітня 2010 20:56
Повідомлення #629


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Щойно витягла з духовки і порізала для Вас пару кусочків Медовика пухкого від Славочки. Вийшов дуже ароматним, пухким і дуже смачним! Кидала як було сказано в рецепті 1ст. цукру, але наступного разу кину трошки менше (сьогодні чай буде без цукру). Я ще в тісто кинула багато ізюму, але його чомусь не видно, він там виявився зовсім незайвим, муки в мене пішло 225 грамів. Різала його гарячим, тому кусочки не дуже фотогенічні, здаються не пропеченими, але все пропеклося і дуже смачне.
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 квітня 2010 10:38
Повідомлення #630


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ура! wink
Як я тішуся, якщо комусь сподобалося.
Який він у тебе багатого насиченого кольору!
Наталю, мені здалося, що склянка цукру--забагато, коли стільки меду. Дала 2/3 скл--замало, ще пудрою присипала. Певно від меду залежить. коли пекла Польський медівник від Коко Шанель, то коржі були аж коричнево-руді. а цей пекла з іншого меду, то й інший колір-смак.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 89
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100