Славочко, приймай і в мене залік:"Медівник пухкий" Таки дійсно пухкий !Смаччччччччччно! Легко!!! Доступно!!!!( Ще й у нагоді , бо меду стільки залишилось минулорічного- треба випікати) Дуже дякую!!!
Майя, приготувала і я крильця по твоєму рецепту. Були дуже смачні, вже немає . Правда у мене вийшов невеликий конфуз, була впевнена, що у пене є томатна паста, а її не виявилось. Зранку не мала змоги за нею бігти в магазин, маринувала безнеї .
Natasha! Дуже апетитні крильцята вийшли! Якщо пасти немає,то її можна замінити кетчупом, або томатним соусом. Дівчата ,мої співробітниці,маринували навіть у домашній аджиці,бо не мали всіх складників.Теж було смачненько!!!
Славочко, приймай і в мене залік:"Медівник пухкий"
Світланко, який гарний. Ще й горішки зверху хрумкі! Радію, що сподобалося! А я заглядаю на твої галушки. Бабуня чоловікова просить все рецепт, але провірений. Каже, скільки всього перепробувала, а галушок гарного рецепту немає. От на вихідні треба приготувати.
maija23, Ваша пані Валевська просто неперевершена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fialetka, Виглядає дуже смачно!
Я бачила всі фото пані Валевської, всі вони гарні, але, без образ, особисто мені найбільше сподобалось фото maija23. До речі, maija23, а що там на задньому плані????
Волошко!!! Як гарно у тебе вийшло! І салатик, і хрусти. Цедра була у мене в рецепті одразу, я там лише горілку коньяком замінила - також для смаку. Я рада, що рецепти сподобалися. Не встигла в ФМ подякувати усім дівчатам, хто приймав участь і готував за моїми рецептами . Надіюсь, деякі з них переселяться до вас у записну книжку .