Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ТІЛЬКИ приготовлені нами блюда з ДРІМФУДУ, Звіт про приготовлене блюдо з нашого форуму
Маруся
7 березня 2010 10:39
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Прості булочки від Майї



Я робила булочки за переписом від Майї, і мені дуже сподобались. Я до них додала цедру цитрини і полила в кінці глазурю з ромовою есенцією. Було дуже смачно. Дякую за перепис таких файних булочок.
Перейти на початок сторінки
lana
7 березня 2010 19:14
Повідомлення #462


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Хочу щиро подякувати Катюші-gytka ,по-перше, за рецепт курячих рулетиків з курагою - це щось неймовірне, в вчора ще й пекла сирну запіканку з яблуками. Рецепти надзвичайно легкі у приготуванні і є справжньою родзинкою застілля( єдиний недолік- їх дуже швидко з*їдають)!
Перейти на початок сторінки
gutka
7 березня 2010 20:57
Повідомлення #463


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
lana,
дуже приємно чути
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 березня 2010 21:16
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Несу своє величезне дякую Натоньці за рецепт капустяного салатика і особливо за соус"вінегрет"..Ніби й простесенько, а неймовірно смачно, зробила цілу миску, думала, не з"їмо, та як за себе кинули!! lol

Перейти на початок сторінки
Славочка
7 березня 2010 21:17
Повідомлення #465


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Готувала сьогодні салат "Крабовий рай" від Ірини(ir71). тут


Смачно. Тільки я взяла кольорові вафлі, то вони дуже швидко стають м"якими. Краще брати польські квадратні.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 березня 2010 00:47
Повідомлення #466


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Це все було приготовлено і посмаковано вчора:




Використала сир "Fetaki" польський, але нарізала його поверх салату, щоб не покришився.
Наступного разу жовтки від яєць змішаю з майонезом - щоб гарніше виглядало.
І оселедці, і салатик - надзвичайно смачні.
Дякую, Майя і Славочка!
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 08:14
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
На здоров"ячко! Рада, що сподобалось. Про жовтки--це хороша ідея.
Перейти на початок сторінки
Natasha
8 березня 2010 08:34
Повідомлення #468


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Готувала вчора для гостей "Печений морський окунь" за рецептом від gutka. Цю рибку вчора зїли в першу чергу. Дякую за рецепт! Від себе лише додам , що замаринувала я її ще у вечері, а наступного дня запікала. feel і не робила подушку з моркви та цибулі (не встигала).
Фото до запікання

Фото після запікання
Перейти на початок сторінки
Софія06
8 березня 2010 10:08
Повідомлення #469


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
gutka
ось спекла сирник від Софія06 рецепт тут у мене вийшов на вигляд дещо інший, думаю сир був вологіший та чомусь білкова шапочка нижча(напевно білки погано збила), а ще я зверху кокосовою стружкою посипала вже готовий сирник. Але на смак дуже добрий.

Треба пекти не на високій температурі, бо білки зверху засушуються, а потім осідають, а сир у мене був добре відтиснутий.
Перейти на початок сторінки
gutka
8 березня 2010 12:20
Повідомлення #470


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Софія06,

пекла при температурі 170 градусів, приблизно 1 год., згідно рецепту, тож причина була у погано збитих білках, але це незашкодило його з"їсти, мені дуже сподобалось тісто, тепер буду його використовувати для своїх сирників, а от карамельних пудингів (будунів) недолюблюю, отримала їх в подарунок тож використала, а сама не купую
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 83
Гостей: 79
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100