Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ТІЛЬКИ приготовлені нами блюда з ДРІМФУДУ, Звіт про приготовлене блюдо з нашого форуму
gutka
8 березня 2010 12:21
Повідомлення #471


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Natasha,
рибка вийшла на славу, рада, що гостям сподобалась
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 березня 2010 14:28
Повідомлення #472


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Приношу величезну подяку, навіть низький уклін від усіх рідних Славочці за чудове, повітряне тісто за її рецептом дріжджове листковеРекомендую! Тісто просто нема слів....легесеньке, м"якесеньке, до піци дуже доречне! Трохи затонко розкачала , можна було б і товще, краще видно було б шари...та наступного разу буду знати!



ось тут наче краще видно шари:



а це з того ж тіста кальцоне ( ідею кальцоне навіяла Маруся, дякую, Марусечко!) Не смійтеся, начинки в мене вже не було , все пішло на піцу( грибно-овочева) залишилась ложка грибів, то ж я змішала її з гречаною кашею, потерла сиру, і домашній томатний соус....вийшло ну дуже смачно...!!

Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 19:29
Повідомлення #473


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ой, яка ж піца пишна в тебе вийшла! Молодець, Наталочко. СМАЧНОГО усій вашій родині від мене!
Правда це тісто приємне в роботі? Я скільки з ним експериментую, все цікаво!

А начинка в кальцоне чому ж смішна? Адже ж печуть такий пиріг з гречкою і картоплею. В мами сусідка по цьому спец. Гарно і смачно.
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 березня 2010 20:40
Повідомлення #474


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Наталю, чудовий пиріг і кальзоне. Тісто і справді таке слойоне що аж мені захотілось зробити. Мням!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
9 березня 2010 18:58
Повідомлення #475


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
я також спекла мафіни з гарбузом від Коко Шанель рецепт,



у мене із сухофруктів тільки родзинки, при випікані чудовий аромат гарбуза, меду та кориці, як на мене дуже смачно їсти охолоджені з молоком
Перейти на початок сторінки
Natasha
9 березня 2010 19:30
Повідомлення #476


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
gutka, виглядають дуже апетитно. feel сьогодні як і обіцяла добавила рецепт тортика і його шматочок.
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 20:34
Повідомлення #477


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Наташа тортик супер!!!!!
Перейти на початок сторінки
Natasha
11 березня 2010 07:03
Повідомлення #478


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Вчора у вечері робила Правдиве тісто на піццу від Марусі. Дуже сподобалось, дякую! Тісто тоненьке,тільки мені здається, що можна і без начинки. Так як робила Маруся, багато сиру. Вчора не сфотографувала, а сьогодні залишилось два кусочки lol. В ночі залишки піцци десь зникли lol.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 березня 2010 07:50
Повідомлення #479


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Natasha,
Піцца супер! Який сир використовувала?
Перейти на початок сторінки
Natasha
11 березня 2010 09:00
Повідомлення #480


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
В холодильнику залишався кусочок сиру голандського ще після 8 березня. Потрібно десь було дівати, бо ніхто не хотів їсти, а сир зараз дорогий fellow.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100