. Сирник "Асорті" » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 2
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Сирник "Асорті"
Galina_Nedomirko_
12 січня 2013 20:59
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: ІНЕСА
І те масло не плаває окремо від сиру?Скільки приблизно часу треба гріти масу на вогні?

Напишу як робила я.
Яйця збиваю з цукром,додаю до сира+все решта,ставлю на вогонь.Скільки часу не звертала уваги.Постійно помішую,нагріваю на середньому вогні,так,щоб було добре тепле.Трохи підстигне маса,тоді перемащую,ледь теплим.
Але в мене було і казуси,при нагріванні десь зо два рази маса,замість того,щоб густіти,зрідла,то я просто її охолодила,ще поставила в холодильник,потім перемащувала.І все було добре.
І масло ніколи не відділялося,пекла вже декілька разів.
Перейти на початок сторінки
Ірця
10 лютого 2013 16:08
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
Спекла на вихідні:
Перейти на початок сторінки
KASYA
10 лютого 2013 16:39
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Ірця, дуже апетитний кольоровий сирник!

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Ірця
10 лютого 2013 17:55
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
KASYA,дякую!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
10 лютого 2013 23:39
Повідомлення #15


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Ірця
Спекла на вихідні:

Ірця, сирник дуже красивий та рецепт гарний та добротний :belay: Від такого розмаїття кольорів і настрій хороший. :love:
Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 01:02
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1274
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Ірця сирник вражає.А кісіль польський має бути? Бо я маю такий пресований квадрат,як колись продавали.Чи то може підійти такий? Бо сирник тоже хочу спечи :belay:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ірця
11 лютого 2013 10:14
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
Darka,краще використати польський кисіль.


Дівчата,дякую за плюсики. рада що вам подобається сирник :a0a:
Перейти на початок сторінки
Оксанка_Б
28 березня 2017 17:51
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 5
Реєстрація: 2.12.2014

ICQ:--

Бали: 118
Galina_Nedomirko_, а яку форму ви використовуєте?
В мене він получився дуже низький(
Перейти на початок сторінки
Оксанка_Б
28 березня 2017 20:36
Повідомлення #19


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 5
Реєстрація: 2.12.2014

ICQ:--

Бали: 118
І дуже смачний)))
Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 жовтня 2017 19:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 00:46)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 56
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100