Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кава, як правильно її готувати...
gutka
5 травня 2012 14:06
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: maryana0511
Поділіться секретом як збити молоко?

можна збити молоко у піну швидко і не важко у заварочних чайниках з пресами-фільтрами, я саме ними користуюсь, у мене чайник від вінзер


наливаєте молоко десь приблизно 3/4 ємкості і за допомогою фільтра збиваєте - виходить чудова пінка для приготування смачних напоїв
Перейти на початок сторінки
maryana0511
5 травня 2012 17:06
Повідомлення #22


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 11
Реєстрація: 19.07.2014

ICQ:--

Бали: 9
gutka,
А яка піна виходить у френч пресі?Стійка? Густа?
Перейти на початок сторінки
gutka
5 травня 2012 17:25
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: maryana0511
Стійка? Густа?

густа і стійка як на мене, я роблю часто такий тришаровий напій:

наливаю спеціальний сироп трішки на дно високого рівного стакана (310 мл)
далі наливаю пінку з молока
в кінці тоненькою цівочкою наливаю свіжозаварену каву
Перейти на початок сторінки
maryana0511
5 травня 2012 19:07
Повідомлення #24


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 11
Реєстрація: 19.07.2014

ICQ:--

Бали: 9
gutka,
Треба попробувати.
Перейти на початок сторінки
Roksolana
5 травня 2012 23:47
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: богдар2008
Як на тому сайті заказати підскажіть

Ми заказували просто з сайту, платили карткою і доставили нам, але ми живемо не в Україні, хоч я думаю що зараз досталять у всі країни. Ці кавоварки і кава з Італії, доречі каву треба брати тільки у них. Ми задоволені нею.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Roksolana
5 травня 2012 23:48
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: gutka
можна збити молоко у піну швидко і не важко у заварочних чайниках з пресами-фільтрами

То класна штука також, моя подружка має.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Solka
6 травня 2012 11:38
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: maryana0511
Solka,
Вершки як взбити,то тоді вже крем виходить.

Піну для капучіно я збиваю секунд 15, ніякого крему не виходить.. Текстура правильно збитої піни для капучіно повинна бути стійкою, для того, щоб піна швидко не осіла.
П.С. відповідайте на запитання одним повідомленням, для цього є кнопки "цитата", дякую.
Дівчата, ми тут замовляли в одному магазині деякі кухонні штучки, і нам прийшов ще ніби "безоплатно" ось такий міксер для молока, пише що піна збивається легко та швидко. На разі ще не випробовувала.

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
svitlanka
24 вересня 2012 11:39
Повідомлення #28


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 15
Реєстрація: 25.07.2012

ICQ:--

Бали: 161
maryana0511,
Рецепт приготування капучіно вдома!!!
Закип"ятити молоко, налити його у заварник "Френч пресс", якщо маєте, тоді швидко рухами вверх вниз робите піну з гарячого молока. В горнятко з кавою викладаєте ложкою піну і доливаєте трохи молока. В мене вийшло шарами: нижній - найтемніший, потім світлий і верхній - піна. Справжнє капучіно як в кафе. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Магда
26 січня 2013 20:38
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 79
Реєстрація: 8.12.2012

ICQ:--

Бали: 1063
Хочу розповісти як готує каву мій чоловік. В нашій сім'ї каву готує тільки він, це в нас цілий ритуал, і насправді, смачнішої кави я в житті не пила :love:
Для початку потрібно підібрати собі до смаку зерна кави. Ми любимо насичений смак та аромат тому вибрали собі такі сорти кави:



Індійська арабіка має нейтральний аромат та м'який смак, а індонезійська арабіка додає міцності, але не дає тої кислинки, як, наприклад, африканська або центрально-американська арабіка. Зерна змішуються 50 х 50 і перемелюються в домашній кавомолці безпосередньо перед приготуванням.
А тепер окремо про кавоварку - у нас гейзерна кавоварка, яку чоловік вибирав так, наче автомобіль купував :smile: Основні вимоги - кавоварка повинна мати товсте дно і товсті стінки нижньої чаші. А ще велике значення має клапан збоку на нижній чаші. Він повинен працювати так, щоб всередині утворювався досить великий, як для такої малої посудини, тиск.
Принцип приготування звичайний для гейзерної кавоварки, тільки єдине, що коли засипається кава, то зверху насипається гіркою ложечка цукру і не перемішується. Коли через каву і цукор під тиском піде гаряча вода - цукор закаремелізується і дасть додатковий приємний смак.
Кава вариться на невеликому вогні. Момент, коли кава починає з шипінням та шаленим ароматом фонтанувати у верхню чашу кавоварки в нас називається "кава йде" :smile:.



Кава виходить неймовірна. При нагоді маємо ще лікер Vana Tallinn. Тоненькою цівочкою обережно по краю чашечки додати грамину лікеру - і все навколо вже не має значення :feel:


--------------------
Дрібниць не буває
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
26 січня 2013 21:58
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Магда
зверху насипається гіркою ложечка цукру і не перемішується. Коли через каву і цукор під тиском піде гаряча вода - цукор закаремелізується і дасть додатковий приємний смак.


Ми так само варим гейзерною кавоваркою. З цукром варто спробувати.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 19:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100