Привіт , дівчатка! Добралась до компа , трошки прокоментую ( сильно не бийте... :feel)
Цитата: Oksana_sx
"Одиничка для Анютки",
Гарний тортик, кольора хороші, чи то фотка чи що- мастика , як на мене , трошки дивна , рихла ніби .Я не особо теж"спец" , а того коментую, що в самоі ще зовсім недавно були добрячі проблеми з замісом , то ж треба з тою мастикою якось подружитись. Хоча сама розумію, що в жару то все ще важче.
Цитата: naominat
тортик на перше причастя. Мені не получаються обличчя робити,
Тортик гарний , акуратний , композиція хороша , а обличчя - то в багатьох не завжди досконало виходять і в мене також. Я його роблю з марципана , бо з мастики мені не виходить.А нервів щось не вистарчає довчитись , то поки марципан , а ніс і все коло носа - то і є найскладніше .
Цитата: zhanetka
тортик "з ведмедиками
Файний, акуратний, сам колір торта дуже- дуже приємний і ведмедикі милі.
Цитата: markus
вага 4,200
Цікавий тортик , симпатичний , тільки щось внизу трошки мені ті квіточки " не туди" , хоч тортика це абсолютно не портить.
(чур не ображатись.) :smile
Цитата: KotMarta
торт " На перше причастя Софійки"
Красивезний і акуратний , як завжди , все розміщено гарно і поєднується вдало, а надпис - то мовчу, бо то моя "болюча тема" , а тортик суперовий.
Цитата: idianka
Торт "Вінкс
Гарний , рівненький, кольора приємні , все "культурно і без излишеств", виглядає великим ( а вага маленька).