Всередині "Романтик".Вага 5,4 кг,ШМ. Це мій другий мастичний торт,чекаю на критику і поради. Важко було мені покрити такий великий торт,розмір 35*39,висота 8 см,але мастика не рвалася. Дівчата,порадьте як робити кути,бо незнала як,тому обрізала і приклеїла квіточки.
Дівчатка ваші тортики на Причастя просто чудові, ангелики класнючі, ото мені б так навчитись робити.
Galina_Nedomirko_,
Галю тортик дуужу гарний, ангелик як тільки но злетів з небес, Ти маєш молд на личко??? бо дууже гарний.
Тортик гарно вирівняний, квіточки акуратні і красиві.
На рахунок кутів тре було запитатись. Дивись коли накрила торт мастікою з початку накриваєш кути гарно рукою накрила і розрівняла один кут тоді другий і тоді вже рівняєш бік підтягуючи мастіку по методу клеїння обоїв. Не знаю чи правильно пояснила, але мусиш колись попробувати. Накриваєш ріг рівняєш його і від нього вже пляшеш боками.
Молд зробила сама.До речі ідея з нету. З мастики зробила відбиток від скульптурки ангелика і кинула в морозилку(можна добре висушити.)А коли замерзла форма робила личко.Незнаю чи зрозуміло пояснила,можу показати на фото,якщо комусь треба.
А на рахунок кутів вже буду знати,я ж то спочатку боки рівняла,вийшло ніби скатерть.Питати не було коли,тому і вийшла з положення. Дякую,Soni ,буду знати і вчитись.
Гарно вийшла з положення, я спочатку подумала що так і було задумано і тортик вийшов гарний і ніжний. В мене ще два тортики. Губка Боб 2,8кг і Тачки 4,5кг