Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Креми до тортів, пляцків
Volo-shka
21 червня 2011 08:52
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Крем Тофі


Потрібно: 2/3 ст. сметани або вершків
0,5 банки вареної згущенки
150 г шоколаду

Сметану закип"ятити, додати згущенку. Розмішати на повільному вогні до повного розчинення близько 2-3 хв. Зняти із вогню і залити цією сумішшю поламаний шоколад. Розмішати до повного розчинення шоколаду. Охолодити, збити міксером в крем.

Якщо брати шоколад із великим вмістом какао, вийде смачнющий ганаш. А якщо білий або молочний - то на смак як магазинні цукерки. Підходить до бісквітів та шоколадних коржів.

Рецепт із інтернету.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
21 червня 2011 08:58
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Крем сирний із вареним згущеним молоком

Сир (творог) - 500 грамів
Варена згущенка - 1 банка
Вершки - 100-250 грамів

Згущенку збити із 50 грамів вершків, додати весь сир. Перемішати, додавати потрішки вершки, регулюючи плотність крему.

Мої зміни:
Я брала сметану.
Додавала 100 г цукрової пудри.

Крем дуже смачний. Підходить до різних коржів. Можна поєднувати із фруктами (я використовувала свіжі персики, суницю, малину)

Рецепт від Pluss із сайту повари.ру - дуже дякую.
Перейти на початок сторінки
Яруська
21 червня 2011 09:08
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Volo-shka! Дякую за гарні рецепти! :belay:
Цитата: Volo-shka
Додавала 100 г цукрової пудри.

Це крім згущеного молока?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
21 червня 2011 09:13
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Яруська
Це крім згущеного молока?

Так))) Чоловік забракував - сказав що не солодке)))))
Але із цим кремом я коржі не пропитую сиропом - виходить якраз)))
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
23 червня 2011 19:01
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Саша в тебе дуже цікаві креми це якраз рецепти для мого чоловіка який обожнює згущене молоко
Перейти на початок сторінки
kinder
14 серпня 2011 11:53
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 22.08.2015

ICQ:--

Бали: 4
Дуже цікаві креми...*)
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
17 листопада 2011 15:02
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Volo-shka
Крем сирний із вареним згущеним молоком
Скажіть пожалуста а в крем можна добавити домашній базарний сир чи тільки магазиний сиркові маси????
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 грудня 2011 11:20
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Перенесу в цю тему, щоб ніде не загубились)))
Цитата: musya

крем "Карамельний"(може хтось робить якийсь більше модніший в мене простенький ,але смачний)
200мл молока
2ст л муки(я брала з не великою гіркою)
1ст л цукру (можна за бажанням )
200 г вареної згущенки
200мл сепараторної сметани ( або 200г масла)
молоко змішати з цукром,всипати муку перемішати вінчиком,ставимо на вогонь і добре мішаємо,варимо до загустіння,мені подобається коли густий.Добавляємо вар.згущ. до гарячої суміші мішаємо,ставимо охолоджуватись,.Збиваємо масло чи вершки і додаємо карамельну суміш в три заходи.

крем"Маскарпоне"
-готовий сир маскарпоне з добавлянням збитого масла з сирою згущенкою.А якщо не маю готового сиру,то роблю його сама купляю свіжий домаш ій сир,(але щоб був мягкий такими пластирками ,коли відломлюєш кусочок)---збиваю блендером ,окремо збиваю вершки зєднюю і маю "Маскарпоне"
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 грудня 2011 11:22
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
лесик-лисик,
Пробач пізно помітила питання))) Базарний сир також підходить до цього крему. Тільки треба дивитись, щоб він був м"яким)))
Перейти на початок сторінки
galalviv
2 грудня 2011 13:06
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Дівчата,розкажіть,будь ласка,про пудинговий крем:як він готується,чи смачний,до яких коржів більше підходить.Це,випадково,не готовий крем з порошка,бо я такі не дуже люблю-хімії багато.
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 вересня 2020 12:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100