Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
Natalyadiva
9 липня 2009 21:28
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Надя, дякую, що ви завітали до мене в гості! Безе з кокосом дійсно смачне, вдале поєднання кокосу і вишні.
Перейти на початок сторінки
Ludany
10 липня 2009 10:32
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Наталя,пиріг просто чудесний, добре пропечений і дуже красивий,Ви молодець!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
10 липня 2009 13:46
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Люба, я дуже рада,що ви завітали до мене в темку. Дякую вам за рецепт такого пирога, мені він сподобався. love
Перейти на початок сторінки
Киця
13 липня 2009 07:22
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Natalyadiva,
Класна темка,ВІТАЮ!!!! Гарних рецептів і процвітання!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 липня 2009 12:28
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Пляцок "П'яниця"

Тісто:
3 яйця
1 ст.цукру
1 ст.маку
1 ст. сметани
1 ст. муки
1 ч.л. амоняку
Яйця збити з цукром, додати мак, муку, сметану і амоняк, погашений сметаною. Тісто рідке. Спекти 2 коржі. Випікати при 170 С 20 хв.
Крем:
2 пачки шоколадного крекеру
300 г масла
(1) 1 ст. молока закипятити з 1 ст. цукру
(2)1 ст. молока закипятити і влити до 1,5 ст.л. крохмалю, розбавленого молоком
(3) в 10 ст.л. гарячого молока запарити 100 г кокосу

Масло і охолоджені завари (1) і (2) збити міксером. Потім додати кокос (3) і перемішати добре.

Перемащувати так:
корж - крем - намочений крекер в лікері - крем - намочений крекер - крем - корж

Перейти на початок сторінки
уляночка
13 липня 2009 12:37
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
який гарний і легкий пляцок!!! В розрізі виглядає дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Надія
13 липня 2009 14:49
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Смачний пляцок! love Давно вже такий не пекла. wink

Повідомлення відредагував Надія - 13 липня 2009 13:51
Перейти на початок сторінки
ir71
13 липня 2009 16:22
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Клас!!! Дуже апетитненько.Забираю собі цей рецептик і при наявності хорошого маку,буду пекти.Дякую Наталочко за рецепт! wink
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 липня 2009 22:00
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Кукурудзяна каша з вишневим борщем



Я не думала подавати цю страву, але когось може зацікавити, що ж це за вишневий борщ. Зразу скажу буряка тут немає. Це страва ще мого дитинства, яку варила моя бабуся, я люблю її донині. Колись так казали кулеша з вишневим борщем, ну я переіменовувати не буду.

Кукурудзяна каша:
На 1 літру крупи потрібно 2,7 л води. Суху крупу змішати з 1 сирим яйцем для того, щоб краще розійшлася в гарячій воді і не стала комками. Кладемо воду нехай закипить і висипаємо крупу з яйцем, трошки посолити, дати масло. Коли каша добре загусне, покласти на малий вогонь в духовку десь до години, нехай запікається, так смачніше.
Вишневий борщ:
Кладемо воду на вогонь. Як закипить, даємо вишні і цукор. 2-3 стол. ложки муки замішати з сметаною, дати трошки води і ввести в вишневий компот. Нехай трохи покипить. Все!

Повідомлення відредагував Natalyadiva - 15 липня 2009 14:28
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 липня 2009 23:46
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Мамин сирник



Тісто(на прямокутну велику форму):
2-2.5 ст. муки
0.5 пачки маргарини
2 жовтки
1 яйце
1 ст. цукру
0.5 ч.л. соди/оцтом
Замісити тісто і винести на холод.

Сир:
1.8-2кг сиру
150 г масла
0.5 ст. манки
2 жовтки
1 яйце
1.5 ст. цукру
2/3 ст. ізюму

Тісто розкатати і викласти в форму, зробити бортики. Змастити тонким шаром повидла. (я забула змастити повидлом) Викласти сир. Випікати при 170С близько 1 години. Як вистигне, полити шоколадною глазуррю.



Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 30 вересня 2020 12:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100