Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
Ірця
21 грудня 2010 18:46
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 962
Паштет з сала і м"яса


4 кг сала
1 кг м"яса
Перемолоти на м"ясорубці.
8 цибулин порізати дрібненько
8 морквин натерти на дрібній терці
250 грам приправи Кухарик
Все вимішати з м"ясом і салом і накладати в півлітрові банки не дуже повні.
Ставити в духовку на дві години на малий вогонь.

P.S. Але я робила 2 кг сала,1 кг м"яса,4 цибулини,4 морквини і приправу давала до смаку.В мене получилось 8 півлітрових банок.Така смакота!

Перейти на початок сторінки
Pito4ka
18 грудня 2012 22:24
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Ірця
250 грам приправи Кухарик
А що то за приправа така, і якою її можна замінити? Бо в нас наче не чула і не бачила такої

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 грудня 2012 22:44
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3997
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7265
Цитата: Pito4ka
А що то за приправа така, і якою її можна замінити? Бо в нас наче не чула і не бачила такої


будь-яка приправа з солі та овочами - я найбільше люблю Кухарек Зима, але тепер він пропав...

Ірцю, паштет - смакота :winked: !!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
18 грудня 2012 22:59
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ірка-Шкірка, дуже дякую))) Обов"язково спробую!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 грудня 2012 23:06
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1716
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:11111111

Бали: 4594
Цитата: Ірця
Ставити в духовку на дві години на малий вогонь.

а потім закатати?

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ірця
18 грудня 2012 23:51
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 962
Natalyi,так з духовки відразу закатувати.

Ірка-Шкірка,рада,що сподобався паштет.

Pito4ka, спробуй - дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
19 грудня 2012 00:30
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 414
Група: Кондитер
Повідомлень: 659
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2054
Ірця,
А моркву терти на найдрібнішому терку?
Перейти на початок сторінки
Ірця
19 грудня 2012 11:01
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 962
Марія Митник, моркву терти як на деруни,дрібненько.
Перейти на початок сторінки
svet
19 грудня 2012 11:43
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
А де треба зберігати цей паштет?
Обов'язково в холоді? Чи можна в квартирі? :smile:
Перейти на початок сторінки
Ірця
19 грудня 2012 12:08
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 962
svet, Я в холодильнику зберігаю.
Перейти на початок сторінки
 
« · Сало · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2017 21:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Учора, 11:10)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (24 квітня 2017 02:28)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (14 квітня 2017 15:59)
Шацькі озера
  Пише tride (14 квітня 2017 12:23)
Поради
  Пише GalyaEV (13 квітня 2017 12:17)
Таблиця множення
  Пише наталія3105 (12 квітня 2017 14:35)
Жіноча мода
  Пише Натонька (30 березня 2017 09:17)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (28 березня 2017 20:36)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (27 березня 2017 18:36)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 47
Користувачі: Mopcrypepync, Gerget, lvewxcibrqk, TignAgix, cvowyhobhil, awgyvdcuwey, byjzwihopez, vika66, Vajnrauh, bvevxcpsisi, ypvyhfuwnw, ayawygqguto, boxaccori, TignAgix, MShinom, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100