Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
Ірця
21 грудня 2010 18:46
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
Паштет з сала і м"яса


4 кг сала
1 кг м"яса
Перемолоти на м"ясорубці.
8 цибулин порізати дрібненько
8 морквин натерти на дрібній терці
250 грам приправи Кухарик
Все вимішати з м"ясом і салом і накладати в півлітрові банки не дуже повні.
Ставити в духовку на дві години на малий вогонь.

P.S. Але я робила 2 кг сала,1 кг м"яса,4 цибулини,4 морквини і приправу давала до смаку.В мене получилось 8 півлітрових банок.Така смакота!

Перейти на початок сторінки
Pito4ka
18 грудня 2012 22:24
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Ірця
250 грам приправи Кухарик
А що то за приправа така, і якою її можна замінити? Бо в нас наче не чула і не бачила такої

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 грудня 2012 22:44
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Pito4ka
А що то за приправа така, і якою її можна замінити? Бо в нас наче не чула і не бачила такої


будь-яка приправа з солі та овочами - я найбільше люблю Кухарек Зима, але тепер він пропав...

Ірцю, паштет - смакота :winked: !!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
18 грудня 2012 22:59
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ірка-Шкірка, дуже дякую))) Обов"язково спробую!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 грудня 2012 23:06
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Ірця
Ставити в духовку на дві години на малий вогонь.

а потім закатати?

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ірця
18 грудня 2012 23:51
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
Natalyi,так з духовки відразу закатувати.

Ірка-Шкірка,рада,що сподобався паштет.

Pito4ka, спробуй - дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
19 грудня 2012 00:30
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2039
Ірця,
А моркву терти на найдрібнішому терку?
Перейти на початок сторінки
Ірця
19 грудня 2012 11:01
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
Марія Митник, моркву терти як на деруни,дрібненько.
Перейти на початок сторінки
svet
19 грудня 2012 11:43
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
А де треба зберігати цей паштет?
Обов'язково в холоді? Чи можна в квартирі? :smile:
Перейти на початок сторінки
Ірця
19 грудня 2012 12:08
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 961
svet, Я в холодильнику зберігаю.
Перейти на початок сторінки
 
« · Сало · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 серпня 2017 04:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100